Darlings

Tuesday, March 8, 2011

Si gorgeous Fatin Suhana





 Hallu readers. Time aku rajin hupdate ni, baek kaurang layan kan . hehe. asyik facebooking ajek, baik ler aku fokus sat dekat belog ni. weh, hari ni kan, aku nak share pasal fatin suhana. 
Ala, aku yakin sangat la , hampir semua readers aku ni kenal die ni, eh aku tak cakap semua, tapi hampir semua .
Siapa fatin suhana?

Aku kenal dia ni sebab aku selalu usha gambar annas easkey, erkk betol dak eja ni. kagum dengan annas, then one day ni, aku nampak gambar fatin, tertarik nak tengok , first impression aku? sangat cantik, Ini yang susah kalau hobi usha orang cantik, usha jek, aku ni stalker yang baik tau. aku usha jek, sebab cantik sangat. Fatin ni baru 22 years old. Tapi aku salute dengan dia, atleast dia dah cipta nama. Selalu jugak join fashion show. part time modeling sebab dia still study dekat Uitm Shah alam.

Aku tergerak hati nak buat entry pasal fatin sebab last week aku tengok dia dok lepak sama kat pak ali kopitiam. aku tengah lepaking dengan geng STC. Sekali selang dua meja ja, macam kenal, aku pandang jek la dak fatin ni, ni p tegur, mak aiiih tak berani . aku tau fatin bukan jenis yang sombong, tapi aku je yang tak berani nak p tegur, eh aku memang macam ni kot, dah banyak kali aku jumpa blogger, tapi mesti aku pandang dari jaoh jek..hehe.
yang tak best tau pe, tiap kali jumpa blogger, mesti time tu aku tengah comot, serabai hape lah, tu yang takut nak p tegur, takut orang tak kenal.

sambung cita pasal fatin, 


aku ada tegur fatin kat wall dia, betul la dia jenis yang tak sombong, very humble. boleh layan satu satu apa yang aku tanya. heee, then aku dah mintak kebenaran dia okeh nak ambik gambar gambar dia ni, kot kot ada yang nak terjah belog fatin, meh sini aku bagi link.
















 
I LOVE THIS!
CUN DENGAN SEMUA TUDUNG

 Feh, Kalau tengok semua gambar fatin ni, harus pengsan. sebab cantik sangat.















15 comments:

Anisa Hang Tuah said...

cantik....
(:

Indah Mulya said...

dia mmg cantek!kak lyaa on ape kurangnye =]

O'gosh said...

hoho....x salah jadi stalker..akak pun slalu macam tu....tu yang 'terjumpa' lyaa tu...huhu

hazanis said...

kak fatin suhana mmg cantik...
kak lya pun + cantik...wink2..:)

hazanis said...

kak fatin suhana mmg cantik...
kak lya pun + cantik...wink2..:)

iffah imani said...

cantik..

*~Miss Lisa~* said...

hehe..fatin suhana cantik..fatin liyana cantik..smua org yg dilahirkan di dunia ini cantik...kalau bukan dr segi rupa,cantik dari segi akhlak... :)

fatinsuhana said...

salam~

wahh.. thank you soo much!
segan la awak tulis cemtuh..
sy pun comot gak kot. hehe.

have a nice day ya!

oreeo unpredictable said...

knpe ramai pmpn yg cntk2 erk???...die org cntk sb pakai pencuci mke ape??

Kumbang Jingga said...

yup memang harus pengsan sbb dia ni cantik...

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

betul...
OE ada follow blog dia...
dia best..
OE suka...
(n_n)

Chempaka Sari said...

tau tak pe memang cantik....

Enuni Hanim said...

Hye! Tumpang lalu jap ye. Nk promote this blog, http://hijab-intrend.blogspot.com/

Kat sini ada shawls yg cntik and gojes. Latest is, custom made shawls yg kami sdiri reka. Sgt cntik! kalau free, jom terjah okay? thanks!

Atiqah Wadiah said...

betul..fatin ni cantik dan baik :)

ainaa said...

kak fatin memanggg cantik !

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger