Darlings

Sunday, March 27, 2011

Simple hupdate

hohoi, belog tak berhupdate hari ni, visitor pun kurang. sob sob sob. sorry ler, aku hang out tadi dengan si cun fify. so, belog aku terpaksa lupa kan lah. tak merajuk kan?
 
aku nak tempek gambar. tapi kan. tak boleh lagi. besok lah aku tempek gambar masa p huiyo bazar , ambik gambar dengan kecik yang super duper comel tu. geram aku dengan kekecikan dia.
 
lepas tu aku nak tempek gambar dengan yayunk fify lak. tungggggu jek, 
 
Touch up selagi ada masa terluang
 
 
 
just a simple hupdate.
 
kepenatan sikit. 
Thanks pada orangorang yang ada disamping aku, orang yang sentiasa buat aku happy.
 
 
&
 
LOVE UOLLS
 
 
 


8 comments:

Amoi MiyaSya said...

nice capture !

Bella Ayub said...

lya memang tiap masa cunnn.. btw thanx approve bella di facebook :))

Lyaa Suriany said...

amoi


thnks amoi for dropping by
heeee
credit to my friend

Lyaa Suriany said...

Bela,

lyaa lagi berbesar hati bella add kt fb
terkjt pun ade..
gds cun add..

feh
rugi kalau tak approve
thnks dear

safwan asyad said...

u r welcome...

Rahmah Suhadi said...

pape pon lyaa tetap comey la :)

O'gosh said...

lap u too la...huhu

noraliza said...

love u tooo..kui3

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger