Darlings

Friday, March 18, 2011

Cinta segi tiga bermuda?









Cinta bersegi segi, segi tiga segi empat. haaa. sajek, meh kita bersantai hari ni dengan topik cinta bersegi segi. kaurang pernah alami cinta bersegi segi?. ishk, jangan ingat aku hupdate pasal ni,kaurang aim aku pulak. aku ketandusan idea. So, tiba tiba terpikir pasal ni, tak kesah la segi lima ke berape ke. janji banyak segi. apa pendapat kauorang? 

Boleh ke kita jatuh cinta lebih dari sorang? Possible kah? Meh ler share sama . kata sharing is loving, caring lah. Tapi sharing bagi aku adalah SAVING. hoho. student sengkek kan. hah , back to the topic. Bagi pendapat aku lagi, tak de siapa siapa pun boleh paksa kita sayang or fall in love dengan orang lain. Betul dak? ke kalau orang paksa kauorang sayang someone, kaurang terus sayang. tipu aaah, kalau macam tu, aku nak paksa kaurang sayang aku, cepat sayang aku.haha.

Respon kauorang pasal cinta tiga segi, negative or positive? let me know oke..



Gambar sekadar hiasan.

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger