Darlings

Wednesday, March 23, 2011

Lyaa Suriany?

 Siapa yang betol betol kenal aku? 

tak payah susah susah angkat tangan. bukan aku nampak pun, 

Readers aku of course ler bukan nya kenal aku 100% kan. Dah nama nya berbelog kan, bukan nya semua benda kesah ceritera hidup aku heboh kat sini, pasal love life lagi lah aku dah kurang kan. opsss bukan hape, Takut orang menyampah jek kalau baca, Sekali sekala aku up kan entry pasal love life boleh lah, ke ada orang sentap? 

hurmmm..

Sikit sikit pasal aku yang boleh di share la kan..


Aku ni jenis senang jek orang nak dekat TAPI.. haaa ada tapi, berkawan mesti dengan cara yang betol.bukan hipokrito, bukan bersebab. eh siapa suka kan kalau orang kawan dengan kita bermotif motif. erkk maksud aku, dengan niat tak baik, contoh terbaik. " kau kawan dengan orang tu sebab kau nak stalks pasal dia " oh gila keji!
hobi suka kawan dengan orang ni sejak kecik lagi, tapi aku ada masa masa jugak lah, ada masa aku suka "alone" ada masa aku suka p kacau kacau orang.  Time aku tengah sawan suka kacau orang tu, baik ler kaurang layan kan je. 

dah nama nya sawan kan. 

Dekat facebook aku, aku main approve jek siapa yang add. sebab aku anggap orang yang add tu ikhlas la nak kawan kan. Tapi ada banyak jugak yang aku detect, guna fake profile. Well, musuh musuh pun suka add kan. tak pe, kita layan kan ajek, Setakat profile Lyaa suriany tu, Tak de benda yang si musuh musuh ni nak kepochi kan, 

Then,

aku ni jenis cepat sangat sayang kawan. kelemahan. sebab , bila sayang kawan, kawan suka buat taik. busuk lah. 

Lepas tu, tadi then, ni lepas tu pulak

Aku suka bila kawan kawan lama or kawan baru or bakal kawan or whatsoever ajak lepak. heeee. aku kan jenis yang tak suka dok rumah. Motif dia kat sini, kauorang tak reti reti ke.. AJAK LAH AKU KELUAR. haha. tapi bukan sekarang eh. finance tak stable.hoho. ajak time aku kaya sikit, tengah kayap tak dayo aku nak berjimba dengan kaurang.

oke dah?

aku pun tak paham pekebenda aku membebel. baik aku p mandi, 



 see? aku suka dapat kawan baru, cantik cantik pulak tu
 Spend time dengan yayunk pun boleh release stress..




 bila bila rasa diri tak remaja, sekali sekala, dua kali dua kala nak jugak bajet pose comel. kan kak waawa



Last but not least: Peace no war



Gambar lama pun jadi lah..hoho

10 comments:

Izyan Masri said...

hamboii,kemainn cantik dia bergaya.ni jeles ni :D

EzSyA said...

eh..itu hesty!!

teringin nk jmp lyaa scr live gak~hhoh0..salu bace dan tgk dlm blog ngn fb je kn ;)

sumaiyah mokhtar said...

wahhhhh comelnyeeee :) kalau i masuk sure tengelam :(

LuLuLaLaLengLeng said...

sweettttttttttttt..............^_^

chienta zieya said...

betul tu lyaa . .klu stkt nk kwn sbb de motif2 t'tntu better xya de kwn klu mcm tu . .huhu . .neway,awk cntek la . .slm pknlan dr zieya :)

sab said...

lya cntik! nak mntk lempang boleh? huhu ;p

EZAN IDMA said...

nak jadi kawan lyaa :)

kupu-kupu_cinta said...

hey hey lya comel!! wanna be ur girlfriend!! hihihi.. jom hang out? :D

Audi JerryC said...

lyaa.,.,lyaa.,.,huhu

cla said...

lyaa sweet..suke tgk lyaa dressing ngn pakai tudung..kreatif..byk2 la buat tutorial pakai tudung dn cara lyaa makeup ;)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger