Darlings

Wednesday, March 30, 2011

Kisah student

 Kaurang kategori student yang mana? Kaya dari awal semester sampai akhir semester ke? 

Macam sedih kan bila makan dengan telur macam ni? Tapi aku enjoy macam ni dan nasib baik aku ni tak pilih memilih sikit pasal makan ni. Jangan kau bagi aku makan landak sudeeeh, memang aku bagi alasan nak BERDIET lah.

Feveret aku tau apa? tempe goreng kicap. eh tu nama aku bagi, tunggang terbalik. tapi memang terbaik lah. aku boleh makan nasi manyak manyak manyak sangat kalau ada tempe. feh, kalau ikan bilis goreng kicap pun terangkat beb.. tak payah ada ayam pun boleh tambah berkali kali.  Sekarang ni aku dok terbayang tempe..telan air liur lak. tempe, tempe, tempe.....tapi aku tak suka sangat tempe goreng tu, aku tak suka jugak tempe yang jual kt kedai makan tu, aku rela goreng sendiri, boleh letak kicap. 

nak tempe peliss





9 comments:

safwan asyad said...

karang kita cari tempe k...hahaha..

Atiqah Adnan said...

akak pun suke tempe gak.. tempe goreng tepung letak rempah sikit then cicah dengan kicap pedas.. pergh makan tu je.. ok gak zaman study dapat nasi akk dlu hadap maggi n roti je hari2..

fatin syamimi abdul rashid said...

hahaha . cara makan student saya pulak NASI BUJANG T______T

Syakiela said...

lyaa mmg suke mkn tempe ek?mcm org johor la lyaa nih....=))

kupu-kupu_cinta said...

hidup tempe!!! hahaha i like it!
hidup students mcm cm tu lya... ni duk rindu nk mkn lauk2 students.. ikan bilis msk taucu la tempe la. telur la... mkn dgn nasi panas2 mmg meletop.. sambil tgk movie korea. hihi

ardinihumaira said...

dni suka tempe gak ehehe

Bella Ayub said...

hahahaha.. ada jugak geng ekk.. ingat kita jer kalau tak de wet makan cenggini.. tapi kekadang bella makan nasi+telur goreng+kicap +dengan keropok ikan.. pergh!!

EzSyA said...

sonok zaman student kan
laok simple cmni jadi nikmat sgt biler mkn beramai2!!

ouhh!sgt rendu zaman blaja! Y_____Y

noraliza said...

trgt lak mase jadi student dulu..huhu
tempe cecah dgn sambal kicap mmg sedaaaaaaaaaaaaaaaapppppppppp !

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger