Darlings

Tuesday, March 15, 2011

Jangan pandang camera punya contest





 Well, agak lambat hupdate. aku tak perasan due date contest ni, sorry mira for the late.
 Tagging by Mira
Syarat syarat contest:


 
1. Jadi FOLLOWER blog Dyanz ni

2. Buat entry dengan tajuk contest----> JANGAN pandang camera!!!

3. Pilih 1 GAMBAR sahaja. tak kisah la gambar sorang2 @ ramai2..gambar candid ke atau gmbr dari tepi@belakang ke...boley jer...yang penting JANGAN pandang camera okeyhhh!!! Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini.

4 letak lah banner contest ni kat sidebar sekali

5. TAG sekurang-kurangnya 3 orang blogger (lebih lagi digalakkan) dan pastikan mereka tahu.
i) eesyaheera
ii) Noma
 iii) sis zira

6. Tinggalkan LINK entry penyertaan anda pada bahagian comment entry contest.
 

2 comments:

kupu-kupu_cinta said...

uik.. ada lg 1 contest ... hihi thanks liya. muax!

kupu-kupu_cinta said...

hahahhaa bru pasal.. closing date nye da lepas.. kui3.. x pe la.. len kali. hihihi.

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger