Darlings

Wednesday, March 9, 2011

Bermuka muka

hallu readers, topik kita hari ni, muka talam eh talam dua tiga empat muka. haaaaa, mesti kaurang selalu jumpa kan orang macam ni, depan kaurang baek gilakkk, belakang kauorang, busuk bau taik. 
Aku dah selalu jumpa orang macam ni, masalah aku ni kan, aku cepat percaya orang, orang cakap A, aku telan jek
orang cakap B pun aku telan jugak, bahaya kan. So, aku kena slow slow berubah, kalau tak aku ni asyik kena dibodoh bodoh kan dengan orang, eh, ada kawan kawan yang suka suka dok kencing aku, ingat aku tak tau. kalau yang gurau gurau tu tak kesah, ini yang dok buat keje  kencing orang secara permanent ni,

" contoh nya" kalau kau couple dengan pengkid ke tomboy ke hape, kau tok sah la dok cari kambing hitam kat facebook tu, suh lelaki yang entah mana mana ntah mengaku jadi boifren kau semata mata nak tutup cinta songsang kau tu. lambat laun cinta songsang kau tu terbongkar jugak." iya dok. itu contoh aku cakap, haha.


pasal talam 10 muka, haish, cerita sampai tahun depan pun tak habis tau. Tapi aku mengamal kan konsep senang cerita sekarang, tak suka jangan kawan, tak suka, jangan tegur, Senang kan. So, tak payah bermuka muka dah. oke? aku nak p tidur, esok aku hupdate pasal pot luck pulak. babai babai babai

8 comments:

a n a . i z z t y said...

ouh dearr....ana pon pernah jd mcm tu...ana pon mcm lyaa...cepat percaya orang...sekali orang tu belakang kite, kutuk kite mcm ape je....haishhh..sabar je la ye

sab said...

manusia lya. ape yg penting.sabo je la. :)

* f i f y said...

woiitt... cam paham je eg u to link??
muahahaha ;p

Nor said...

pengalaman tu mengajar ku erti hidup..cewah!!biasale lyaa, dah nama manusia ni..kadang rambut sama itam(bukan kambing itam tau) tp ati lain2..88dah bnyk jmpe org mcm ni..

O'gosh said...

itulah dunia...akak pun slalu terkena macam tu...

Nurulbadiah Lai said...

xsukaaaaaa manusia cm tu..hate sgt2

Liyana Zahim said...

Jual nombor die kat tiang letrik!

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

biasanya orang yang macam ni saja nak menjatuhkan je...
kamu hati2lah pilih kawan...
sebab zaman sekarang ni banyak yang jenis macam ni dari yang ikhlas nak berkawan dengan kita... kan...

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger