Darlings

Monday, March 28, 2011

Huiyoo Bazaar Part II





Huiyoo bazaar,
 
p kojap ajek, p melawat booth kechik yang comel itu. feh. comel. aku macam speechless tengok kecomelan dia. Sepadan la denga Iz. heeee.
 
Tapi aku agak terkilan sikit la sebab aku terpatah kan pin kat booth kecik tu.uwaaaa, aku ni clumsy betol kan. keje aku menjahanam kan barang orang ajek. 
 
Sory kechik, saya ni memang careless macam ni, kelam kabut tak pasal..heeee..tapi kita happy lah dapat jumpa dengan awak yang comel tu..
 
 


 Then jumpa kak jannah ni..sangat gojes oke.comel gila perut dia..baby girl katanya...

boleh terjah blogshop kak janna




 Siapa yang boleh "deny" kecomelan kawan aku ni. Tapi sayang. she's TAKEN.





I Love them!
dah habis berjimba dekat PAS, bawak diri balik kerumah masing masing, dah masing masing jugak terbongkang. penat woooo, tapi bak kata kawan aku, penat yang berbaloi...
 

Seronok sangat bila sekali sekala hang out dengan kawan kawan macam ni, iyo lah, tak kan lah 100% hidup kau nak dok dengan bf ajek, yang penting aku happy . Terima kasih kawan.

12 comments:

O'gosh said...

lor...x puas tengok gamba...

Indah Mulya said...

kak lyaa bny btol baju kale electric blue ni..cun ahhhhhhhh!!!

EzSyA said...

comel2 blake sume :)

Lilyel said...

Salam.

Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily
Note: Sila abaikan jika anda bukan pelajar IPT. 

EZAN IDMA said...

ha,ah tak puas tgok pic :p

masshie mastura said...

i lyke da way u wearing shawls dear :)

safwan asyad said...

letih yang berbaloi ek...i like...hehehe...

Bella Ayub said...

kalau kuar ngan member happening dia lain mcm sikit..perasan tak ?

IFA Athirah said...

huyoo!!stylonyer!! x tipu! :) http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

eesyaheera said...

lyaa beli ape tu? hihi. tak sempat nak bergambar dengan lyaa

KizZ said...

We KIZ LOVE U TOOO!!!TQ taw sudi datang Booth Kiz yang tak seberapa ini...eh jap,yang penting "penat tapi berbaloi" ok..ayat mahal tu..

noraliza said...

seronok kalo keluar ngan kawn2 nie kan..lagi2 kalau semua gila2

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger