Darlings

Friday, March 25, 2011

Kamu sweet :)

 Hohoii. Pagi ni aku update laju laju sebab sat lagi nak p turun  bawah, tolong distribute questinnaires. The best part , kat bawah tu coverage sangat low. Aku nak connect kan tenet pun susah. So, better lah aku hupdate sekarang. InsyaAllah malam ni aku hupdate lagi. 

kali ni nak hupdate pasal mereka mereka yang berbaik hati review pasal aku. Terharu tau. kauorang ni sweet. sorry sebab baru buat entry penghargaan ni. Mereka mereka yang sebelom ni buat review pasal belog aku, aku lupa nak link, kalau kaurang terbaca, please la drop link kauorang eh. 


 Thanks akak sebab review belog lyaa. Ore kelate jugok ni,

boleh terjah belog akak cun ni.



 heee akak salah tengok ni saya kecik molek..


 Then , thanks jugak dekat adek comel ni..


 Boleh terjah belog adik comel ni



7 comments:

O'gosh said...

kalau dah cantek tu ramai je orang berkenan...

Ieda Al-Habsyi said...

fshionista gitew :)
PERGI KLINIK GOMEN JE, TAK MAIN LA SWASTA-SWASTA NI, HAHAHAHA!

fasha said...

wah lya sangat pemes la skang,..
i loikeee laaa..hehehe

SyEraa said...

wah3!

EZAN IDMA said...

lyaa comel. hehe.

MaiZATuL ASniDA said...

link adik comel xley buka la.. hhehe.. n.i.c.e :)

aliza said...

mmg si kecik yg comel :)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger