Darlings

Friday, April 1, 2011

Poei Kelas, day dreaming, blah

 Penat masuk kelas? Penat kebenda nya, main main jek dalam kelas. mentang mentang lah lecturer tu tak garang, aku tak pay attention pulok, 
Udoh lah duduk belakang sekali. lagi lah syok aku dok "ber day dreaming" aku tengok kawan kawan bukan main concentrate lagi, Kagum aku. Bagus bagus, kauorang fokus, nanti ajar aku lagi. cun? cun lah, nanti teraba teraba lah aku nak cari orang suh ajar aku. bia bia, nanti pandai pandai lah dia kalut kan diri, tak tidur malam.


 Kaurang ada tiga pilihan,

i) Teleng kepala
ii) pusing laptop
iii) Tak payah buat hape hape

aku amek pilihan pertama tuh, sebab aku malas nak rotate dah..
kau tengok dorang kat bawah ni, focus tuh, Bagus dorang ni, ni kalau aku panggil time nak ambik gambar, confirm posing sakan gak ni kan..


 Lecturer bagi take 5, kau amek take 30 . Biasa lah tu, Kalau lecturer bagi rest 3 minutes sekali pun aku boleh ambik 40 kpg gambar, hoho

 Mengantok gila. Bangun lagi awal dari biasa. nata lebam pulok tuh. haiyoooooo

 Memain snap, hontaaah fac mana aku snap ni, tengah panas terik ada hati nak maen snap snap lagi.

 Time balik sawan dalam kereta pulak, sampai sudah tak habis sawan ni. kena bagi makan ubat dulu baru baik dari sawan, itu pun kalau ubat kaurang berkesan lah



 
 gambar tunggang terbalik, aku malas nak susun. semua bajet cun comel.   eh, bukan memang comel ke.hahaha..sorry. Gurau di petang hari..okeh lah, nampak nya hari ni turn aku pulak yang masak, jom kita jahanam kan dapur , heeeee tata titi tutu

4 comments:

Nasuha Salleh said...

suke port belakang...!!
senang nk wt hal sndrik..keh3

mysara said...

klu duk blakang tu, mind dh xda kt depan..hehehe

noraliza said...

mmg cun pun..dok belakang leh wat hal sendiri kan..

Ihsan Arifin said...

haha daydreaming ;)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger