Darlings

Friday, April 8, 2011

Perempuan & Cermin

 Kalau nak kira gambar depan cermin, beratus ratus agak nya. Pantang nampak cermin besar sikit, kalau tak besar pun, tetap jugak nak ambik gambar, kalau dah cermin tu, sinonim lah dengan toilet. so, asal p toilet aje, ambik gambar, pantang!

Kalau nak camwhoring, jangan la sorang sorang, ajak ler kawan kawan jadi buang tebiat macam kaurang sama. baru lah happening sikit kan. Jangan nak tipu lah, kaurang pun banyak kan gambar dengan cermin ni. tak toilet , fitting room kan.. tak pun dekat mall. hoho.  Tak pe lah, janji kaurang happy. macam aku happy. lepas ni, ambik gambar manyak manyak lagi yea. lepas tu tempek kat belog banyak banyak okeh.

aku tak boleh bebel panjang panjang. Nak p distribute questionnaires lagi. wish me luck!








8 comments:

miss nailofar... said...

hahaha...memang xdapat nak dinafikan, tu la hObby pOmpuan kan including me..ngeee~(:

♥ηαβiLα Lαα♥ said...

pompuan lau posing nak snap picture dpn cermin keghairahan tu mcm lebey sikit hikhikhik. :)

LuLuLaLaLengLeng said...

hihihhihihi,..kakak pown ada hobi sama....^__^

hajarus said...

hahaha.. setuju ngan lyaa... kihkihkih...

Marya Hana . said...

rasanya semua perempuan suka cermin, geledah ah gambo masing2..

mst ade 1 yg tgkap depan cermin. haha

m!3yr4h_LolLy said...

mmg btol pun. tak terbilang berapa byk gmbr kt depan cermin nie.

noraliza said...

a'ahkann..pompuan nie pantang nampak cermin..

gadis kepastian said...

hehe btoi setuju!!

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger