Darlings

Tuesday, April 19, 2011

Bertiga lebih baik

Tengoh syok layan perasaan, tiba tiba received call dari cik oni san. ajak lepaking. gosh, mana pernah aku tolak bab ajak keluar ni, keluar dari rumah & bilik memang heaven. Boleh aku lupa kan problem aku kejap. Lagipun dah lama tak buat aktiviti meronggeng dengan cik oni ni.
 
Kalau sebelum ni, selalu p makan makan, lepaking, main bowling. tengok wayang. ronda ronda sekitar shah alam & the best part dia heret aku p maen pool. eh hello. aku tak main lah. aku mano la reti weh pasal pool ke snooker. Aku tengok jek lah. Tapi rasa nak sorok muka bawah meja pun hadoooo. Tempat ramai lelaki kan. sedikit sebanyak, pengaruh study kat sekolah perempuan aje kuat woooo.. eh aku kan malu malu kerbau. 
 
Pukul 430 PM dia dah terpacak depan muzium tu haaa. semangat betol. kebetolan hari isnin muzium tutup , so dok je la dalam kete cik oni, tunggu je la kau.  aku nak p teman kan, kot ada mata yang memandang. cakap ponteng keje ke hape. Mulut orang. Mana boleh tutup, umpama mulut tempayan la. Terasa? haaa siapa yang rasa dia joyah, kepochi tu memang terasa lah.
 
Pendekkan cerita. balik rumah aku dulu. Kasi chance aku bershower, tukar baju & solat asar dulu before meronggeng. then, kena pick up si mumu a.k.a fara farhana lak kat seksyen 9 tu jek. 
 
Then lepak makan kat plaza shah alam tu. Memang kenyang la kan sebab cik oni san berbaik hati belanja. Maklum lah. anak bos, masyuuuuuukkk..Tempat makan cik oni la yang pilih kan. western style. aku suka tengok decoration kat situ. peace, calm. tapi lagi sesuai untuk couple la. sebab suasana romantic nak mampos. lampu ala ala malap. haish . kan best kalau berdating..


 Kenal kan si mumu a.k.a Fara farhana. Dengan baju kerja lagi tu..Semangat waja jumpa kawan kawan kan

 Mumu, Apa motifgambarni. Macam muka mintak pelempang aje..Kebulur tengok makanan..


 haaaaaaaaaaaa ni dia. tokey besar kita. feh. coming soon nak bukak restaurant okeh. sekarang ni tengah manage 7e family dia dekat sg buloh. Nanti boleh lah aku p melepak kat restaurant dia pulok kan. Thanks oni. Lain kali belanja lagi. aku on bila bila masa jek..hahaha..

 Time untuk menketadarah. feh. confirm r licin sebab LAPAR kan. 

 Jestina pun mesti lah hado. Mana ada aku.. Situ lah ada dia.. Lepas mummy dia makan. turn Jestina pulok. Jes nampak handsome kat sini. eh silap nampak cun lah. lebiu Jes.Say hi dekat aunt fara & oni yang tengah baca ni..hehe

 Then anta mumu balik rumah. Singgah sebentar kacau kawan kawan kitorang yang lain. time nak balik jumpa bebear yang bapak gila besar gedabak ni. okeh aku jealous. dok diam diam okeh.



outfit for yesterday: hahhhhh sangat lah selekeh tahap gaban.Balik kerja , penat sikit sebab pagi pagi dah kena hujan. so pilih untuk pakai tshirt bodoh covered by unbranded cardigan. sarung skinny . then cari cari shawl, rembat je shawl ni. favorite shawl. Siap . boleh p meronggeng. hoho senang kan. 


oke. got to go. nanti aku hupdate pasal report submission lak
babaii..eh asyik lupa ajek. 
 
as salam.




6 comments:

noraliza said...

sedapnye tgk makanan tuu..laparrrrrrrrrrrrr

O'gosh said...

Lyaa pakai apa pun santek...

HonEyBuNNy said...

1) terliur tengok makanan neh....nyum3...

2) comeiinya Jestina ...so cute...

3) bear2 tu sama besar dgn lyaa...nak jugak..;_)

fatin syamimi abdul rashid said...

comelnyaaa bear tuh . nak nak bulleh ?

nurulfzz said...

nk tumpang promote jap bleh?=)

jomlah beramai-ramai memeriahkan 'Contest Kisah Chentaku'.Hadiah menarik menanti anda =D :
CONTEST KISAH CHENTAKU

nurul cHempaka said...

besaw nya bear!! kang kena hempap ngan bear tu.dah la awk tu kecik! :)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger