Darlings

Thursday, March 20, 2014

Lux White Impress ada promo!

Kesah nya hari isnin lepas ajak Mr. Razman buat lawatan dekat subway giant seksyen 13. Bukan mengidam. Teringin jeek. Hak pun boleh punya alasan kan. Alang alang dah ada dekat giant maka buat lah jugak sesi terjahan dekat guardian mengenang kan shower foam dah nyawa nyawa ikan. Kemain pepagi picit kasi shower foam keluar. cinonett keluar!

Kali ni masuk guardian dengan Mr. Razman memang tak leh le lelama. Kalau aku masuk sorang mau nya aku bertapa belek barang satu satu

Bab nak cari shower foam ni tak susah sebab aku kan loyal userrr. So mata terus melilau cari lux je. Dari zaman diploma 2006 sampai lani. Itu je pun brand yang aku beli. 

Nak baca review pasal lux?

http://lyaman.blogspot.com/2011/01/review-session-8-lux-shower-gel.html

Aku dok ralit cari lux yang pink color soft touch tu. Kalau boleh nak yang refill je. Senang taruk dalam botol. Jimat sikit mengenang kan dah masuk tengah bulan ni. Hampir nazak lah.

Cari punya cari susah nau nak jumpa yang refill pack tu, sekali Mr. Razman nampak lux botol kecik yang 220ml tu tapi lux putih white impress. Hurmm tak interested. Sebab aku rasa bau tak best macam pink soft touch tu.


Baru je nak kalih p tempat lain, Tiba tiba Mr. Razman tunjuk harga RM2.88 satu. Haish tenyeh mata.Tak kan la muroh bebenorrr. Sebab biasa nya harga untuk botol 220ml tu RM6.00. separuh harga. Pantang nampak benda muroh sikit. Terus rembat. Rembat dua sekali. senang simpan stok time gaji dah nazak nanti. 


 hah. Kemain semangat tunjuk resit


gigih jugak aku try belek kandungan paraben.

Bau dia?

Tak de la sebest bau soft touch or lavender. Tapi aku layan kan jee.

Time bayar tu ada la jugak aku nanya adik cashier tu promotion sampai bila ni. Sebab dalam kepala hotak aku boleh datang rembat buat stok banyak banyak, then p refill dalam botol besar. Sekali dia jawab tak tau. Nasib kau budak baru dikk. ahkak ni macam nak menyinga jugak laa tanya soalan senang tak tau. Tapi atas dasar budak baru, kesian dia. Jawab soalan customer pun muka stress tahap gila. Cabaran benorrr.

So anyone yang pakai lux. Boleh try terjah guardian sekarang. Mana tau ada lagi promotion . Tapi untuk botol putih white impress ni je la kot sebab aku tak nampak yang soft touch & lavender pun...


White impress pun white impress la. Saving duit aku.


5 comments:

Nursaila Norman said...

halamakk,dulu masa bujang pakai lux..ntah bila tukar lifebuoy..sampai skrg lupa nak shopping lux :) tgk entri lya teringattt zaman bujang..hehehe :D

nak beli jugak lah..hehehe

el said...

murah giler
nti lau nyempat nak pi guardian lah kut2 ada rezeki iols lagi hehe

Mimi Azirah said...

Dah lama xpakai lux...skang pakai sabun susu beras ajok...

Luoe plaa nak kabor singgah dr blog sheilashahfikry

Siti(zoey) said...

murahnyaaaa...!

ieza ashaari said...

Agaknya yg you nk tu dh sold out sbb promo pny psl. Hihi..

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger