Darlings

Monday, March 17, 2014

Buffered Earning

Mula mula mesti kena syukur lah sebab dapat buffered earning. May be nuffnang pun dah bosan tengok blog aku asyik bersawang tak berupdate, then trafic blog pun macam hidup segan mati tak mau.Tup tup terus lah dapat buffered earning kan.

Hari ni tetiba tiba terdetik nak update pasal ni sebab pagi tadi check tengok dapat buffered earning yang ke 4. Alhamdulillah. Anggap rezeki walaupun income nuffy aku tak kencang macam blogger famous kan. Tapi tengah kumpul dulu income tu tuk beli laptop baru. Nanti lagi lah rancak nak update blog kat rumah. Update blog guna tab sangat lah tak feeel jemah. Tu yang mak sabar je dok tunggu earning kat nuffy tu naik. Nak naik mencanak canak tu idok lah. Tapi tengah usaha gigih la ni kan. Thank you pada readers yang still bukak blog ni. So, anda penyumbanggg.


Ada yang nanya macam mana nak nak dapat BE?

Kaurang akan dapat BE kalau ada advertiser yang berminat nak sewa blog kaurang tuk letak iklan diorang dalam tempoh tertentu.

Bab ni aku rasa depends pada traffic jugak kot. kalau manjang traffic kau rendah, mesti lah dorang letak sat je iklan tu.





So, mari lah bersama rajin kan diri update blog ye jemaaaaaah.

Pesanan tuk diri sendiri.

"Jangan hangat hangat taik ayam".


Chowwws

10 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum lyaa. alhamdullilah. murah rezeki baby.. hehee sheila punya CPC baru earning, CPUV je takda lagi. hihi pasrah tunggu ~~~ rajin2 update blog naa ;p

misz sheyla said...

ade cpuv baru semangat update blog...hehe..kadang2 benda bulan lepas baru teringat nak cerita..haha boleh gitu

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

hihihi...jum2 kita hapdet blog rajin2.. :)

mama maman aka yana said...

chayok girl.. :-)

Rinna said...

Alhamdullillah rezeki tuh..

suezen said...

sila laa update blog selalu yer adik gojes:)

O'gosh Iskandar said...

baikkkkkkk...

BUNDA a.k.a KN said...

Macam bunda lah tak pernah lagi dapat...belum ada rezki kot...

salam ziarah dari bunda...

Huda Luna said...

huhu jom la kita aktif kembali

Myra Jay said...

Tahniah ye dear :D

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger