Darlings

Wednesday, March 26, 2014

AL-FATIHAH for Ami Schaheera-Truly, to Allah we belong, Truly, to HIM we shall return

Sejujur nya aku tak pernah jumpa arwah kak ami in person. Tapi aku tau yang dia memang struggle dengan cancer for 4 years. Memang kagum dengan spirit dia. Kuat & tabah. Sebagai sedara seislam, mari lah kita sama sama sedekah kan al fatihah untuk dia. Semoga dia bersemadi dengan aman. 

Daripada DIA kita datang, kepada DIA juga kita kembali.


:inna:







11 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum lyaa. sedih baca kisah allahyarhamah ni.. sheila pernah jumpa twice kat event last year. al-fatihah.... semoga tenanglah kak ami di sana... T_____T"

E'in said...

semoga kak ami ditempatkan di kalangan org2 yg beriman.

alfatihah.

Asha Lya said...

Al-fatihah..dariNya kita dtg dariNya juga kita kembali

suezen said...

al Fatihah....dpt tau ni dr instag atilia...huhu....

Nai @ TPJ said...

Bravest girl ever!

O'gosh Iskandar said...

al fatihah..

nuyui a.k.a miss YUI said...

al-Fatihah..

BUNDA a.k.a KN said...

Salam takziah untuk keluarga arwah..

Mimi Azirah said...

Innalillahi wainna ilaihi raajiuun...dr Dia kita dtg kepada Dia.kita kembali

Myra Jay said...

Salam takziah, semoga roh arwah tenang di Sana

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

al-fatihah...dia mmg strong woman..but Allah love her more.

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger