Darlings

Wednesday, June 13, 2012

Review session: Lipstick

Aku jenis yang jarang habis kan duit dekat lipstick. Sebab 1 lipstick tahan sampai 6 bulan. Gila lama kan. So berbaloi kalau beli lipstick harga 30 or 40 hinggit then pakai berbulan bulan.

Hari ni aku nak buat review lipstick maybelline ni. Harga berbaloi baloi, color pun boleh tahan lah. Mula mula Aku sebok dok cari nude color. sekali dapat color ni. pun jadi lah.

Maybelline Watershine Pure P11
Sape ada suggestion lipstick yang best best. Meh promote kat aku meh. Mana ler tau kot kot serasi dengan aku kan. Tapi so far brand revlon jugak lah yang melekat kat hati. Maybelline ni tak berapa melekat kat hati lagi. Mungkin kena try lagi yang lain.

 Tapi masa E day hari tu , aku pakai yang ni la. Mak cik mak cik sepupu sepapat aku suka color lipstick ni. Siap suruh lanting kat dorang lagi. Mintak mahap lah. Lepas E day ni tengah kesengkekan & tengah men saving kan diri tahap gaban. So, kaurang p beli sendiri lah lipstick ni. Bukan mahal pun. tak sampai 30 hinggit tak silap aku. 

Okeh. Boleh p bertapa kat watson or guardian sekarang .

7 comments:

Cik Siti Hajar said...

mmg cantik pakai lipstick ni... ^^

Rina Ellisa said...

hi! thanks follow :)

btw, sy pon dah jatuh hati dah ngn lipstik revlon.. lagi2 warna merah! :)

HanNis SaNia said...

Kita suka revlon. sb ada mosturizer. dlu pakai simplicity. tp xle tahan. mggelupas dan rosak bibir. skg pakai playboy. cantik warna dia. mcm warna lipstik scha alyahya dalam magazine EH ! yg dia dgn awal tu. xigt edisi bila. nti kita buat entri pasal lipstik k?

HanNis SaNia said...

Oh kite da add kamu ye. ^_^

::thexieza:: said...

xberani nak pakai lipstik..
takut xsesuai ngn bibir mungil i..
hehe..
:p

SoLy SoLicious said...

sy pnye lipstik kdg lebih dr 6 bulsn tahan.. sy pun suke pakai maybelline

YNA HERMOSA said...

hahaha..

yna pun jenis jarang pakai lipstik kak, jangankan 6 bulan mcm akak, setahun pun ada lagi..

akhirnya mak yna jugak yg tlg habiskan, hahaha

btw, yna da try lipstik Simplysiti sweet romance, pink colour.. sgt2 cun dan gojes :)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger