Darlings

Wednesday, June 20, 2012

Wedding Epa @ Dewan Serbaguna Sirim.

Last sunday, bertuah sebab dapat hadir kan diri ke Wedding Epa  her husband. Siapa Epa? Epa ni di antara kawan blogger aku di zaman awal awal blogging lagi. Sampai ler sekarang. Sebab aku cakap bertuah? 

Sebab aku jarang dapat spend masa untuk jumpa blogger yang rapat dengan aku. Kalau aku buat list. Ramai blogger yang aku nak lepaking sama sama. Macam Sis Ziera, Indah Mulya, Hazanis, Dak intan nurfateha, Nurulbadiah,Fasha, Nani ilias, Ee and Kak reen, Ila hunnybunny. Ishk. Kalau list kan semua memang tak terkira lah.

So, bila aku ajak Mr Razman , dia cakap okay. Aku ler orang yang paling happy.

Masuk dewan sirim je , terus aku nampak puan epa. Kuning di raja okeh. Manis je pakai songket. Seri penanten orang cakap.
Okeh. terasa pendek di samping Puan Epa.

Her sweet pelamin.

To Puan Epa & Husband.

Congratulation & Thanks for da invitation dear. Nanti tunggu Wedding kita yang entah bila tu pulak. hehehe. Nanti set masa untuk lepaking lagi.

6 comments:

cha said...

nanti turn awk jgn lupa jemput akak eh dik :p

Epa Zarifa said...

tq syg! yelaaa...kite dah kenal dari awal2 blog kan? aiyoo, dari kite single, tunang, kawen dah. insyallah, nanti sampai masa bersatu juga awak dengan incik tunang ye?


bole...nnt kite still duduk shah alam lagi. insyallah, ada masa boleh jumpa :)

Cik Suheela said...

pelamin kuning diraja..cunnnn..

hazanis said...

tunggu giliran kak lya la pulop nie...xsabar nok make gulai...:)
p/s::bilo nok lepok pulop...^^

Maya said...

wow..kuning...cantik..heheh nice to meet u..i follow u..u follow me :) http://yamarisaikhu.blogspot.com/

ILA HonEyBuNNy said...

yunk...ila pun teringin nak jumpa lyaa..nti lau ila keja KL..kita datink matink k....:)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger