Darlings

Monday, June 25, 2012

Engagement Nurul Nadia & Halim

Semalam cekal kan hati bangun awal di hari ahad , semangat berkobar kobar nak tengok kawan tunang kat melaka. Oh, memang cekal kan hati bila kena bangun pagi. Sepatut nya planning awal tidur kat melaka, tapi last minute cancel. So hazab ler sikit bila hari ahad pun bangun pagi. Tapi sebab nak tengok kawan tunang kan. Bertabah!

Kitorang gerak p melaka pun dekat pukul 12 pun. So sampai lebih kurang pukul 2.

Dah sampai sebok cari pentunang dulu. 

Speechless lagi, sebab tengok meriah gila. Mini pelamin pun very da vass. Jealous mak okeh.


Si pentunang

Start bercinta awal tahun ni.
Jodoh sampai awal, 
aku jugak yang lambat .bertahun bercinta baru tunang. kawen entah bila lagi.


mata ghupe tak cukup tidur kan aku. tapi sebenar nya terlebih tidurrrr.
 Nanti kita tunggu wedding si nurul n halim ni. Aku rasa majlis diorang dulu kot . Then baru aku. Sebab banyak lagi yang nak kena settle . So, kasi chance kat diorang dulu kawen.

Mini Pelamin yang very da vasss

Sempoi sudah review aku. Sebab hari ni hari isnin. Hari isnin kan monday blues kawan kawan, Kepala teringat bantal tilam kat rumah ajeeeee.

Mintak diri dulu. Chows.

8 comments:

CINTA UNTUK KITA said...

pentunang tu ada gaya yana samsuddin la..:)

aniswany said...

pelamin dia mmg kerlass ;)

Anisa Hang Tuah said...

Nice!

cik tunang cantik =)

cik najihah said...

cantik....sukanya

mira maisara said...

wah..simple and nice pelamin die . :D

Cik Suheela said...

tp betul lah kn lyaa...kdg2 weolls yg brcinta punta lah lama, kawin nya lmbt...tp kwn2 yg baru kenal 5 bulan, tup2 terus naik pelamin kawen dulu hewhew

Eera Shera said...

cpt la kawin hehe ;)

O'gosh said...

bukan mmg mata Lyaa kuyu2 ayu ke...anyway, selamat menjalani dugaan bertunang ye..

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger