Darlings

Monday, June 18, 2012

Saturday yang awesome!

16 June, Lepas keje berkejar ke Kg Melayu Subang. Offismate buat akikah untuk puteri sulung dia. Tapi sekali pusing pusing, tersesat daaaa, Tak jumpa cari rumah. At the same time, umi aku call few times suruh datang Cheras dulu , attend wedding anak sepupu aku. Takut tak sempat jumpa umi aku, pusing ler balik p cheras dulu. Kang tak sempat jumpat umi pulak. Jalan pun boleh tahan jammed okeh. 

Luckily, aku sempat jumpa umi, sempat camwhoring lagi. Jumpa umi dalam sejam pun jadi lah, dari tak jumpa langsung kan.

Ramai ler jugak jumpa sedara mara kat sini, Tak sangka ramai jugak sepupu sepapat aku belah papa ni stay Kat KL. Heeee. Nampak sangat tak tau sebelum ni kan.

Kalau p wedding ape lagi aktiviti kan. makan , bergambar, chowsss ler. Nak stay lelama pun tak boleh. ada tempat lagi nak p.
  
Terjah gambar penanten dengan flower girls.
Baju penanten kebabooom habissss.
Familiess. Picha selalu blur sebab ambik dengan HP je. So, Redha ajo lah
Adik penantennnn
Okeh candid ibu dan anak . Umi tengah rembat udang penanten
Lepas umi bertolak balik ke Kelantan. Dengan secepat mungkin gerak p Kg Melayu Subang pulak. Ohh nasib baik ler sempat lagi p. Officemates aku pun ada lagi dok sembang sembang. Tak do lah raso macam kera sumbang sangat kan.
Diana a.k.a mummy Nur iman safiah
Cantik kan combination color. Pink & Blue.
Budak tecik comel ni. Gerammmmm!

Lepas kenduri akikah. Chows kan diri balik rumah. Sebab ada orang tu cakap nak rest, ganti tidur. Tapi tup tup pukul 8 call balik. Ajak p makan kaw kaw burger. heeeee. 

Aku ON je. sebab aku tengah kebulur kan. Tapi ni Kawan Mr Razman yang ajak, Kalau bukan sebab kawan dia yang ajak, Aku rasa memang tak la dia nak ajak, Dah kenal sangat Perangai dia yang tak suka beratur tu.


Aku amek set yang single aje, sebab aku tau, aku tak mampu nak habis kan double bagai. Single pun aku dah main sumbat sumbat. Review aku pasal kaw kaw burger? Boleh lah. Tak de la over sedap, tak de la tak sedap sangat. Ikut tekak masing masing kot. May be bagi certain orang sedap gile kan. Pendapat masing masing. 

Okeh? lepas ni nak p try Yazid burger kat shah alam pulak...

9 comments:

:: Riri-Fatieha ::~ said...

baju lya cntik2.. geram tengok

Anisa Hang Tuah said...

lyaa cantik baju kamu =)

RealNS said...

pengantin tu cantik. tuan blog style ! :)

saharinasaharudin said...

sweet la baju pengantin.cantikkk.color soft je :D

bammie bam said...

cantik nye bju sis! yellow n turqoise <33

O'gosh said...

cantik la baju lyaa...makin berseri2 plak..

xila riston said...

cntiknya penanten!! cntik lg tuan blog ihik ;p

Atiqah Razak said...

cantik combination warna dress ;)

Nur FatIn aDiLah bT azMi said...

baju yang superb doopa daboom!! sukanya tengkkkk !!! nak tu nak tu ! haahahaha . *kejelesan tahap dewa*

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger