Darlings

Thursday, June 28, 2012

Color for your wedding?

Bila nak decide color wedding pun dah pening, apatah lagi nak decide menda lain kan. Lagi haru biru. Dalam kepala hotak aku ni, semua color aku nak. Tapi kalau boleh nak pastel  color la. no color blocking for my wedding. Sebab hari hari dah aku suka pakai color terang terang. 

So , untuk wedding harus ler color pastel. Tapi jawapan aku pada white color tetap NO. 
Tapi kan tapi, tiffany blue pun cantik kan. Tengok engagement theme Sis kikin hari tu. Dah jatuh hati dengan tiffany blue.




 Masa masih panjang lagi nak decide. Tapi tak do 2 3 bulan nak kawen baru nak decide kan. Kena balik tidur mimpi dulu mana tau kot dapat ilham sikit. 

Pandangan kaurang?

20 comments:

:: Riri-Fatieha ::~ said...

memang susah nak cri wrna tema ni. Rambang mata sbb skrg ni sume color nampak cntik. Kita prnh terbaca tp tk ingt kt mana. DIa ckp buat wrna yg bila kita pakai wrna tu kita akan rasa confident, selesa, bersemngt dll...:)

Cik Siti Hajar said...

color tifany tu skrg tgh hot kan... cantek kot...:)

Mila Ahmad said...

tiffany blue cantik
tpi skank tgh 'in' warna peach kan ?

O'gosh said...

wah...cantik sgt..akak SUPER LIKE...

CINTA UNTUK KITA said...

nowadays colour yang tgh 'in' is fancy2 colour.. yg lembut2, konon2 mcm colour tu dicampur susu.
pink peach, tiffany blue, robin egg blue, lavender, turquoise n mcm2 lg la dear.. hehe just think baik2 and decide the best for your lovely day sis.. hehe :)

SURIA AMANDA said...

tiffany blue tu cantik

Maria Menado~ said...

tifanny blue tu cantek!
hihihi~

Lyaa~

Ikhwan Suhaimi said...

Pastel will be great !
sbb ianya akan nampak sweet2 je. nmpak manis n yang penting akan nampak Mahal ~

Scya Lollita said...

sy suka semua -__-

Indah Mulya said...

gud choice of colour sis! tiffany blue tu memang cantek..maybe coral peach pn not bad jugak? takpu dirty purple tu..nice jugakkkkk! mmg pening lah cmni..hehe

haz said...

cantiknyee! >.<

cik najihah said...

sy pilih pink belacan & silver..
cntik..hihi

Rara Nasiha said...

I suka kaler pastel. sekarang tengah in sangat. :)

Lukman Hakim said...

color bagus..
I like it..

Wanie-san said...

same with me lya!
mmg xkan warna putih!
*eh, mcm wani plak nak kawen kan..:)*
tapi tiffany blue mmg cantik!

hazanis said...

semua cantik lah kak lya...hehe

ros_reeza said...

salam perkenalan :)

memang susah kan nak pilih colour tuk wedding..

Pilih yg terbaik untuk diri sendiri tau..

fifie said...

Fie suka gambar paling atas. Color tiffany blue kan kan ?

Btw, I'm new here. selamat berkenalan awak :)

Kikin Amer said...

hye my adik...hehe..tiffany blue mcm e-day sis tu ye...sis setuju kalau lyaa nak try pastel of soft colour...selalu org ambik pink kan....thats y sis punya theme dulu tiffany blue naklain dri lain n of coz like sgt! hehe :) kalau da decide share2 idea ngn sis ye :) luv u..

cik hani said...

pastel color mmg cantek..teruja tgk..

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger