Darlings

Friday, June 8, 2012

Engagement Day Part 1

Baju sangat simple, but aku jatuh cintaaaaaaaaa.
Lama betul kan ambik masa nak update pasal engagement. Tunggu gambar punya pasal. Last last aku rasa, aku update je la dengan picture yang hado dengan aku. Bila dah dapat gambar nanti, aku update panjang panjang.


Flow majlis, bila rancang, baju beli kat mana, veil semua aku update sekali harung okeh. Tak do semangat lagi nak update pasal e day ni.

Cuma masa majlis ni, badan aku naik sikit kot. asyik melantak je koje. Nasib baju muat laei. Kalau tak, menangis ler nak fitting baju.

oke lah. Doa kan aku dapat gambor cecepat.

13 comments:

~tRah~ said...

slmt bertunang kak...

saharinasaharudin said...

cantiknyaa kamu dear! :D

my name is hafizah said...

happy e-day. comel baju..tempah kat mane?

miss fatihah said...

hehe bestnye..selamat bertunang :)

O'gosh said...

nasib dah buat baju raya..kalu x, nahas ken tiru baju lyaa ni...

:: Riri-Fatieha ::~ said...

betul la bju tu cantik.. beli kt mane? hehe, tak sabar tngu your next entry dear :)

CikZaitul said...

tahniah !!!
lawa kamu dear :)

intanurulfateha said...

baju sangat santek ;)

Indah Mulya said...

wah,bertunang da sis! akhirnyaaaaaa..hehe. sis cantek as always. untungla tunang sis =]

Cik Suheela said...

wahhh awak dah bertunang...huhuhu...jeles sbb tak tunang lagikkk :p

Anonymous said...

congrates norly!!...^_^
nie 1st tyme aku drop comment...sblum nie dok jd silent reader jah..

masmaribellmastura said...

tahniah dear! ;)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

nak buat baju camtu la nanti. hehe berangan :)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger