Darlings

Thursday, June 7, 2012

Review session: Daiso's Product

Mula mula aku buat review pasal face mist ni. Syok jugak lah pakai. Bila aku rasa muka ala ala dry sikit, aku spray je kat muka. Besssssssssst sangat sangat . Muka bermake up pun jadi lembap lembap sikit. Nak kata glowing tu tak do la glowing sesangat. Tapi tetap puas hati.

Gambar ni dari belog ni.  Tak sempat nak snap satu satu. Review aku? Sangat best. Terkeluar semua white head yang hado. Gambo white head nya pun tak sempat aku snap, tapi tak po. Kalau kaurang nak baca lebih lanjut pasal review mask ni, kaurang boleh terjah kat sini   .

Hand cream ni bau strawberrrrrrry habes. Feeling feeling makan buah strawberry lak. Boleh tahan besst lah. Tapi tak boleh lawan ke best an lotion vaseline oke. Hand cream ni syok sebab bau dia, texture boleh tahan lembut. then portable sebab boleh sumbat dalam handbag. kecik tonet jekkkkk. Harga pun murah you all. apo laei.

 P rembat lah beramai ramai kat daiso tu.

8 comments:

saharinasaharudin said...

babe,how much mask & lotion tu?

vaseline mmg terbaik kan.rin pun sukaaa :D

Lyaa Suriany said...

kat daiso smua RM5 yunk
try jgn xtry.
hehe

O'gosh said...

ok..balik nak p daiso....lagi...hehe

sitikadhijah said...

akak daiso nie kat mane je de? kat sunway de x?

Lyaa Suriany said...

yep kt sunway pyramid. kak lya p ngn kak ipar awk la hr tu

Sakuranko said...

Really interistin reviews!! ^^

Cik Suheela said...

paling suka masuk daiso!!!

Nurul Husna Mohd Hassan said...

patut kulit cantik :)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger