Darlings

Thursday, June 7, 2012

Shopping secara kecil kecilan

Dalam masa setengah jam , berjaya rembat 4 items.
 Botol air,
 hand cream,
 mask, 
face mist.
Terima kasih Daiso.

Kalau ikut kan napsu tamak haloba. Mau aku borong satu Daiso.
Perangai gila datang bila keluar dengan kawan kawan aje.
Kalau Dengan Mr Razman. Kurang berani. Sebab dia menteri kewangan No 2 lepas umi. Hekkkk. Takutt.

Balik dari daiso, senyum meleret. sebab berjaya termakan hasutan syaiton habis kan 20 hinggit!.

Lepas ni, kau makan la mask dengan hand cream  tu lya kalau tak cukup duit.



Psssssssst: Lambat sikit update pasal engagement. sebab tak dapat gambor nye laei.

5 comments:

O'gosh said...

wah..akak pun gila daiso...nak2 dekat ngan opis hubby kat pavilion tu...best x mist ngan mask dia..akak x berani nak beli skincare dia sebab muka x berapa nak beradab..cecita sikit..

aniswany said...

mask tu best kan ? slalu pakai jugak :)

saharinasaharudin said...

lya dear,face mist & mask tu okay x?wat review yang :D

Rara Nasiha said...

sekarang ni tertunggu-tunggu je Lya update psl engagement tu. tak sabar pulak. hihi. perempuan memang gitu. kalau dah shopping, tak hingat dunia :)

syikin said...

agk2 face msk tu ad x kt watson o guardian?

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger