Darlings

Monday, April 14, 2014

Tudung Bawal ala Yuna bella / mawar fizo gitu

Semalam tengok blog adik comel yuna bella ni jadi viral kan kat facebook gara gara beliau kreatip kan buat tudung bawal pin ala ala tudung fareeda. Dengan aku sekali terjebakk. Maka pagi ni terus semangat nak try. Walau pun tak sekemas adik tu pakai kan. Maklum ler sejak jadi mak buyung ni tahap kreatip tu makin berkurang. Sebelum mengandung dah kurang kreatip lepas mengandung bertambah tambah tak kreatip. Mak redhoooo.

Tak de modal nak bebel panjang-panjang, nak show off gambar je .Ni nama nya update blog secara terkejar kejar. Those yang baru tau pasal kefamousan blog yuna bella ni, sila p terjah link yang aku dah bagi tu. Leh follow step by step ye.


Pasghah kan la tengok aku selfie

Tutorial tersebut boleh di cuba pada yang tak sayang tudung bawal ek. Cam aku guna bawal kangaroo RM 5 jo. So bila nak cucuk pin besor bas pun tak sayang sangat. Sebab memang tinggal kesan brooch tau sebab jarum brooch tu boleh tahan panjang & besor kan. Kalau rasa nak korban kan tudung aidijuma yang mahal tu aku no haaal. Sila kan.

 aidijuma RM10 aku rasa korang redho je kan. hikhik hik

adik bella yang comel. hakak mohon cilok gambar. sebab comel sangat. kemas kan die pakai.

8 comments:

Nai @ TPJ said...

Comey jer akak tgk..! Heheh
Tapi kan, style mcm tu kira improvised drpd style dulu2.. Tukar bentuk brooch aje kat tengah...

Hannah Sytieh said...

baru tau pasal ni... wah, kreatip erk... bagus2 :)

Hannah Sytieh said...

baru tau pasal ni... wah, kreatip erk... bagus2 :)

Hannah Sytieh said...

baru tau pasal ni... wah, kreatip erk... bagus2 :)

Hannah Sytieh said...

baru tau pasal ni... wah, kreatip erk... bagus2 :)

Hannah Sytieh said...

baru tau pasal ni... wah, kreatip erk... bagus2 :)

Hannah Sytieh said...

baru tau pasal ni... wah, kreatip erk... bagus2 :)

Hannah Sytieh said...

baru tau pasal ni... wah, kreatip erk... bagus2 :)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger