Darlings

Thursday, April 10, 2014

Food Review : Man Burger Kukus Lava

Selasa lepas kobar kobar nak makan dominos sebab dapat coupon kan. Niat di hati nak ler belanja suami. Sekali dominos yang dekat saujana utama tu sudah tutup, ganti dengan secret recipe gamak nyaa. Sudah nya pusing pusing area SU3 tu cari kedai yang menarik sebab nak masak air nya kena catu donggg.


Pusing pusing sekali macam tergerak hati nak try Burger ni. Dah lama usha tapi tak pernah nak benti makan. Tengok kedai macam menarik.

Main entrance nya
Keluar kete je bau semerbak . Makin tak sabar nak makan burger.

Di ingat kan kedai ni self service. So dah pilih meja tu boleh terus buat order kat kaunter lah. Boleh usha menu menu sepuas puas nya dulu. Yang menarik nya, Siap ada menu untuk daging exotic tau. (daging arnab, rusa, unta bagai) Yang ni Mr Razman la yang order. Dia memang suka bab exotic ni.



So untuk Mr. Razman , burger exotic arnab, aku order Burger patrick special (fatty patty) Beef.
Ni pulak macam signature dekat man burger. MR KRABS

Harga tu bagi aku affordable lah. Tak do lah terlampau mahal. Lagipun makan sekali sekala je. Jemah ni tekak melayu jugak. Tak kuasa der kekdah nak makan burger manjang kan. Sekali sekali ikut tekak yang mengada & alasan malas masak tu oke la.

Si suami ni ada kembar. Hp dia tu kembar dia laah. Manjang hp kat tangan ( macam mengata kat diri sendiri jugak ler ni)
Suasana kedai.


Setakat yang aku usha facebook dorang. Ada dua cawangan.  Area damansara damai & saujana utama. Penggemar burger. Boleh p terjah. Tak rugi. 










5 comments:

are_lin@yu said...

sedapnya tgk..harga pn xmhl sgt kan..

suezen said...

restoran cntik!! n looks sedap...nk kesane tuu 1 hal pulaaaa jauhhhhh. hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah nmpk mnyelerakan..

Pykaa Pdott said...

Perghh tgk pic pon nmpak mcm sedap je sis . Terliur kita kat sini tao . Hehe :D

Mimi Azirah said...

Uit nampak best nih...nsb baik jauh kasak loncat x harus terjah

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger