Darlings

Saturday, April 26, 2014

Mother, Baby & Kids Expo @ Shah alam convention centre

Sekarang ni tengah berlangsung baby expo ni kan. Planning nya hari ni laaah nak settle kan barang baby. Tapi sebab ada majlis akikah. MIL pun ada sekali hari ni. So cancel planning. Tukar plan esok. Expo ni terakhir sebelum bersalin. Actually ada je lagi baby expo next week dekat setia city convention tu, tapi aku memang tak berapa nak ada daya nak p sana. So anggap je la yang dekat Shah alam convention ni yang terakhir sebelum bersalin khennn..



Mak mak mesti ramai yang serbu ni. Sila tinggal stok pampers tu kat aku sikit. huahua. Jangan p habis kan. Kalau habis nampak gaya nya tesco or giant jugak laa jalan ceghita nya.

Oke la. Entri cinonet je ni. Sebab nak ajak korang sama sama p. Kalau ada yang terserempak boleh ler tegur tegur dak.

Oke mommies. See u there.


Tata.



0 comments:

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger