Darlings

Saturday, September 10, 2011

Si Cantik Annyss Amyra

Si cantik hari ni. Annyss amyra. 21 tahun. Muka dia memang ayu habis lah. sedap mata memandang. Pandangan aku lah.

Dah jadi model sana sini pun , masih humble, tak sombong. Tu yang aku suka pasal annyss lah. dia boleh je bertegur sapa . Ini tak, sesetengah orang, rasa diri dia cantik , dah masuk tv bagai, dah tak mau tegur orang dah. orang tegur kat fb pun bo layan jek, sebab? Sebab kau tak famous ler. buat hape layan kan kan kan.

annyss tak ada belog kalau tak silap. So, kalau nak berkenalan dengan dia, pandai pandai la kaurang.
 Muka memang flawless habis lerrr kan
Model kak jannah terr

 Berita harian tak silap

18 comments:

Si budak Aboi said...

emm okeh cume aboi kan x suke fesyen tudung yg pelikx2 ni opss..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

iyeeee..ayu cantik manis si dia;) hehe..

Tulus Sweet said...

lebih cantik dan ayu dari Korean...

SimplySeoul said...

Cantiknya...what a beautiful person.

hazanis said...

KAK anysss ore klate jugok kan..^^

nurayunni said...

caNTIK!

Wawa.Wafiyyah said...

org pompuan akn jd lebih cntik bila tngok pompuan cntik...hehe

cik fa said...

pernah skali jumpa dia..
dia x make up pun..
dia sgt cntik tnpa make up..
natural beauty gitu

KaYraKamaL said...

nice to meet u...

cik hani said...

cantek thats gurl....

noraliza said...

sape nie lyaa? tak penah tahu pun..hehe

Adila Amalyna said...

Memang sangat sedapp mata memandang ;)

kaizen said...

halamak... biase org cmni mesti da ade bf kn?? melepas.... fb or twitter ade x??

si penggemar COKELAT said...

cantekk dan pandai bergaya..:)

H.J said...

dia single lagi ke??ehehe

O'gosh said...

mmg siyes cantik..

✿ cik pieQa ✿ said...

Subhanallah ! indahnya ciptaan Allah.

Anonymous said...

cousin saya !!

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger