Darlings

Wednesday, September 28, 2011

Olynn si gebus

Aku rasa waktu tidur aku memang tak normal dah. Pukul 4 pagi pun aku tak gheti gheti nak tidur. Orang lain sedap berdengkur. Puas paksa tidur. Sudeh nya, baik aku buat scheduled post. Sebab confirm ler besok aku bangun lambat. Ye dok.

Last sunday, Mr Razman ajak aku p rumah cik long. Cik long tu mak cik aku der, Bukan mak cik dia, Mungkin beliau rasa aku asyik ikut raya rumah sedara sedara beliau jek, So sekarang turn raya rumah mak cik aku pulok. Fair gitewwwwwww.

Dah sampai sana, cik long aku biasa lah. Memang selalu susah payah layan anak buah die ni. Raya dah suam suam kuku, tapi atas meja penuh dengan kuih raya. Macam raya pertama. Salute lah cik long. Sekarang ni, rasa macam nak p tolong cik long habis kan kuih raya dia pulak.

Itu bab kuih raya, Yang paling best . Sebab ada si olynn ni. Pet kesayangan ank bongsu cik long. Feh memang adorable gila lahhh. Comel sampai rasa nak picit picit ajeeee. 

Meh layan gambar kegojesan olynn ni. 
Oh kualiti gambar terok, Terus hilang kemachoan
okeh . Nama saya Olynn. Boleh panggil saya oly mungkin. oly for short lah, mungkin tu penambah ayat,
Bulu saya memang panjang okeh, boleh feeling sikat rambut.
The Owner!

Apa pun Katrina tetap dihati. Eh, tiba tiba.


15 comments:

Mila Ahmad said...

MEMG SGT CUMELL

kak wawa said...

mak ai...bulu pet ni memang tak boleh bla la lya.siap terpacak lagi...cam pakai gel bylcream jew! :b cam mohawk pon ada!ahaks! :b cute colorful bulu!

saharinasaharudin said...

alahai,comel la :)

u.m.i.e said...

pandainya olynn tu bergambar :)

Lee-Yan-Naa said...

Perghhh cutela..tak pernah tengok live lagi pet camni..

kaizen said...

ini kalo dpt kat kucing sy mmg ades laa....

noraliza said...

pehh..mesti besh jer belai2..

Cik Suheela said...

kiut nya olynn tu!!!!bape hingget beli dy??

Perfumes Farm said...

panjangnya bulu dia..boleh buat style justin bieber..

ubi said...

hi olyn..hehe

NOVA said...

mak aihh.... comel nyer olyn.... natang appa tu yunk....'??

luqman zakaria said...

cute but!!!! scary!!! x berani nk pegang kalau kecik kecik cmni@

Laila Majid said...

apakah jenis binatang oly ni ?

dah macam rabbit saya pulakk
hehehe

sangat cantik kaler bulu die !!

^^

MuTiaMiD said...

Lyaa!!!rindu sama kamu..aiyakkk..ingt mid lg x???mau no cntct kamu..huhuhuhuhu

Mama Gee said...

shomelnyaa menatang nih....

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger