Darlings

Tuesday, September 13, 2011

Wedding plus open house

Satria tuners

Ouch. Sikit punya banyak kali hari ni kelik new post. Lepas tu  haram p kelik dashboard balik. Gambar dah siap resize. tapi nak hupdate. Malas der.

Memalam ni. Cuba ler jugak hupdate sambil layan cite sembilu. hek, aku tak tengok lagi rupa nya cite ni. Ah. memalam ni bukan koje nak buat sinopsis sembilu 2005, Tapi nak buat sinopsis cerita semalam. Seharian beraya. Sampai naik lemau badan aku, Nak hupdate belog lagi lah menggigil der.

wewittttttttttt, bila turn cik adis manis ni pulak ye. pun stc member

Semalam kan akurasa antara hari yang busy beraya. Kalah first raya hari tu. Mana tak nya. Memula. Attend wedding kawan Mr Razman kat ampang, alah kira kawan aku jugak ler kan. Mr yuszainol & Mrs Zura . Stc punya geng lah senang cito. P sana kejap jek, sebab banyak open house kawan2 Mr Razman yang kena attend. So tak dapek beramas mesra dengan stc members yang lain. Ingat kan boleh ler lelepak kan. Dah lama kot tak join dengan diorang.
Suke ah pelamin simple macam ni. Tak crowded poooon
penantennnnn. Muka seiras giteeeewwwwww

 Semalam jugak aku tak de lah makan banyak. Aku cuma makan nasik minyak, satay, soto, rojak, laksa penang, ayam bakar, udang bakar, kuih raya, cendol. haaaaaaaaaa tak banyak. sikit jewwwwwwwwww tewwwww. (ouch feeling feeling mengeja macam adik2 sekolah menengah)

Balik rumah, dan dan rasa lapar balik, memang perut tong derum ni der.  Tapi seronok ah boleh makan makan. aku paling sukeeeeeeeeeeeeeeeeee lah kalau orang buat open house ni. Sila lah jemput lagi. Tak rugi, aku p rumah kaurang memang aku makan lewwww. No diet diet ni. Seksa napsu makan mak!

Eh, "The writer" pun kena hade. Boleh show off gigi kapak kat kaurang!

okeh lah babai.

6 comments:

Syazwan Che Deraman said...

bila la aku nak kahwin ni.
hehehe

Cik Suheela said...

wiwitt...comels lyaaa senyum nmpk gigi ;)

si penggemar COKELAT said...

pakai tudung bawal gaya baru eh??
tp betol ke tu tudung bawal..hehehehe

SimplySeoul said...

bila gi tempat org kahwin suka tgk pelamin2 dorang.

O'gosh said...

cantiknya lyaa...btw, ble la join ahkak dalam bab2 melantak ni...geng makan banyak...huhu

kak wawa said...

wah...cam ne lya pakai tudung tu?bkn tudung bawal ke lya pakai tu?mcm2 fesyen ek skrg?dasat tol! :) pape pun u look so gojes beb... ;)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger