Darlings

Sunday, September 25, 2011

Jangan nak "bias" sangat boleh??????

Sepi tak berhupdate. Malas punya pasal lah. Ini pun mata dah rabak gila kau. Tapi tiba tiba datang angin kus kus nak hupdate. Baik aku hupdate siap2. kang tiba tiba terus jadi malas pulok. Merajin kan diri, Ingat kan nak hupdate pasal open house STC. Tapi besok jekkkk lah. 

Pasal tajuk kat atas?

Aku dah lama hangin pasal ni, tapi peram jadi pekasam ajekkk.

Aku hangin bila.

Kau marah orang tu, tapi kau nak libat satu negeri sekali kan. haaaa memang patut la sangat kan. Contoh nya la kan. Aku hangin dengan orang negeri kau, then aku pun buat ler amukannn " apesal erk orang negeri S ni macam harem jadah eh" haaaaaaaaah.

Mesti kau hangin kan, sebab aku main negeri negeri pulok. heh. Kalau yang buat taik tu sorang dua, ke tiga orang ke, jangan lah nak libat kan satu negeri. hover ler tewwwwwwww. kau maki jek lah orang yang buat salah tu, ni libat kan satu negeri pulak, ke satu negeri tu yang buat taik. kot ye pun ramai orang dari negeri tu tu ramai yang buat taik, kau still tak boleh nak heret satu negeri okeh. hissssh. hangin der. 

Maaf lah. Tak de budi bahasa, sopan santun dalam entri ni, Kata entri berangin.

Aku ni kan. Bila mula kontrobesi mula tercetus. Aku kesian sangat, Tapi bila keluar nya statement yang kuang hajar tu, terus simpati aku tinggal zero.yilek. Pikir lah. patut ke tak patut.

9 comments:

nub said...

ke-assabiyah-an itu tak baguihh

LadyBird said...

betu8l2.. x suke..
terutamanya org yg libatkan bangsa nih..
kalau janji tak tepati je org cakap janji Melayu.. sdgkan die yg buat janji mcm tu .. nak kaitkan ngn Melayu lak.. sebutlah nama yg tak tepati janji tu.. jgnlah ranggum semua sekali..

nurayunni said...

xsuke jgk yg jenis mcm ni...

kaizen said...

ape lah nk 'bias' nih... kite kn saudara se-Islam....

*'bias' gender itu normal kot... hahaha

Reensyarinie said...

lyaa..biasa la org mmg jeles sikit dkt org kltn n trg ni..sabo je la erkk

SyASyA SaNi said...

mcm tau je marah kt sape??huuu

KizZ said...

memang ada orang mcm ni lya.kck pun kdg2 kena.sabar ye..

O'gosh said...

adoi..sapa la bikin panas tu ye..

MaiZATuL ASniDA said...

sapela tu lya. sabo la ye. rmbut same hitam tpi hati lain2. xleyh nk elak. xleyh nk kawal. saba ya. lme xhupdate ye lya. ;)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger