Darlings

Thursday, September 8, 2011

Review session 13: Deodorant

Ouch. Semalam mood blogging terbang ke laut. Sesuka hati je sekarang bila masa nak update kan. Dulu kekonon berazam nak jadi blogger tegar, update hari hari, sudeeeeeh nya haramm. Jadi blogger separuh tegar lerr kan. Dah tak berapa currlasss dah kau jah!

oke, hari ni banyak keje aku nak settle kan. so, kira  hupdate laju laju ni. 
Aku just nak review deodorant yang aku memang setia habis dari dulu sampai lerrrrrr sekarang, Tak do perfume tak pe derrr, jangan tak do deodorant. Eh itu aku punya pegangan lerrrr.  

Ni dia favorite aku all da timeeeeeeeeeeeeee. Bertahun tahun tak pernah miss, takpernah curang dengan product lain. Aku kan brand loyalty sikit. sekali dah sukeeee, susah ler sikit aku nak p try product lain, its not like, product lain tu tak bagus, tapi aku memang cenggini, malas nak buang masa p try product lain. sekali suka, terus stick pada yang satu. 

Biasa aku suka guna botol kale orange, tak pun kale purple, hijau ni pun aku taram. kalau dah sold out semua kale, kale putih pun aku rembat derrrr. Janji rexona jenis ni.

Apa yang aku suka pasal rexona ni jenis spray ni? Bau dia tahan lama derrr. Yang paling best, TAK MELEKIT. Aku ni memang tak gomar kalau yang jenis lekit lekit susah nak kering ni. Lepas tu kalau sweat, rasa tak selesa je under arm tu. eh itu pendapat aku. Lain orang lain pendapat okeh. Jangan ingat aku kondem puloook.

Haa lupa nak bagitahu, harga pun affordable what..Boleh tahan sampai sebulan lebih kot. okeee sangat leer tu. Dulu, masa zezaman diploma, aku kadang rajin , kadang tak rajin pakai perfume. Aku spray ketiak dengan mende alah ni jek, tapi ada classmate tegur, pakai perfume hape. erkkk, aku ni cakap je perfume rexona. hahaha. tak do lah. aku tak kencing kawan aku haih. Aku cakap je la aku rajin spray perfume ajeeeek.




Haaa, yang dua kat atas ni. honestly lah aku cakap, aku tak pernah ada keinginan nak try. walaupun terang lagi bersuluh, tu brand rexona jugak, siap kale pink lagi terrr, tapi aku memang tak mau try. aku tak tau kenapa weh. aku sangguh p cari watson ke guardian ke farmasi ke, mydin ke banyak banyak tempat kalau rexona yang aku nak tu sold out. gila berdeterminasi kan.  So, deodorant kaurang?


9 comments:

miss-SHera said...

kitew suke pakai rexona after shower...best...rasa fresh setiap hari :)

Wawa.Wafiyyah said...

suke deodorant adidas for women..bau die soft je..sweet2 gitu rsenye..heehee....

si penggemar COKELAT said...

kita pun pakai rexona gak..mmmg x pernah tukar jenama len la..:D

SimplySeoul said...

Yang rexona girl tu didn't suits my skin ni...huhu. Tapi smell rexona memang nice.

Finaz Jaafar said...

kte pky nivea skrg..dlu sgt ske rexona..tp last pky rs xbest so tukar le..huhu

zulhilmi.tempoyak said...

ptt la masok sni ad bau wangi2...

ketiak den ni jo yg masam lg..


hahahaha

Syazwan Che Deraman said...

umi selalu belikan deadorent avon untuk abah dan saya.
heheh

eesyaheera said...

Lyaa, ee tak boleh pakai rexona spray ni sebab rasa pedih ketiak. haha. now ee pakai deodorant lady speed stick. tapi kadang2 ada bau badan, ee pakai bedak Hibka. (bedak dari Indo dalam plastik) haha

noraliza said...

den lak pakai jenama amway nye.. tahan lama dan ketiak tak hitam :)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger