Darlings

Monday, September 26, 2011

STC Aidilfitri Open House

Hello peeps,

Pepagi lagi mood sentap sebab tuan rumah datang ketok pintu. Kata nya nak mengambik gambar rumah selepas di renovate.  Mata aku memang rabak tahap dewa lah sebab aku baru je tidur pukul 5 pagi. Sekali pepagi lagi dah kena bangun. Sabar , sabar.

Tuan rumah blah jek, tarik bantal slow slow, terus kroooooooooooooh sampai pukul 2. erkk tapi sempat lagi lah meroyan kat facebook sebelum sambung tidur.

eh kenapa melalut pasal tuan rumah? aku nak gebang pasal stc punya open house. haiyaaaa, selalu kena kembali ke pangkal jalan.

Berjaya jugak attend event STC kali ni. Iye lah. Mr Razman busy manjang. wayang pun asyik postpone. tahun depan gamak nya aku boleh tengok wayang.
Comel kan tilam bujang aku. Siap togel lagi. Cermin tu aku ghase dah 14 tahun tak bersih kot. muahahahaha
Sebelum gerak ke ampang untuk join STC punya open house ni, kitorang attend open house pak cik Mr Razman yang dekat klang tu dulu. So dalam pukul 8 lebih baru gerak p ampang. Sampai aje memang dah ramai orang, antara guest yang lewat lerrr ni.

Bila jumpa gegurls Stc. apa lagi. Sembang la sambil layan hantu bonceng. Sudah nya aku tengok kat rumah orang.
Siap ada surprise birthday party lagi untuk Rozul Azman ni. Tapi aku tak sempat ler time ni, 

Mummy STC. Ketua chef untuk open house malam tersebut
deretan makanan.  

Ayam seketol. tibatiba rasa lapar
Tu dia jejaka jejaka STC. Pengantin baru terrrrrr

Gegirlsssssssss

 Dah pukul 2. Boleh ler beransur ansur balik, sebab hari ahad ada open house lagi..oke lah guys. Got to go. babaiiiiiiiii


9 comments:

ynadona said...

lya, belit tudung tu pakai brooch kat leher tak?ke guna pin je tu?

Tulus Sweet said...

kak lyaa, tulus suka handbag akk!

Reensyarinie said...

stc???ape tu??club satria ke?

WR said...

makan smpi santap hihihi..:)

Terbukti Khairul Fahmi bercinta dengan Dahlia Teck

Lyaa Suriany said...

Sis ynadona,

xbelit kat leher pun sis
just pkai pin

Lyaa Suriany said...

Tulus


sis pun suka
hee

Lyaa Suriany said...

sis reen

yep.satria club

O'gosh said...

trus lapar balik..

Aimie Diyanna Benignant said...

Omeeeeeyyynyaaaaa kakak saya sorang ni.. omeeyyy sangat :) ajar pkai shawll tu cepat. hehe

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger