Darlings

Wednesday, February 29, 2012

Review session: Softlan

Rasa macam terajin pulak update belog lately. Layan kan Sebab aku ni bermood sikit kan. So time aku rajin ni baik aku update je, Time malas nanti belum tentu dalam seminggu aku update. 

Mukadimah tak payah panjang lah. Basi basi sudah.


Dah lama tak do sesi review kan.  Kali ni aku nak review pasal Softlan ajo. Heeeee. Softlan pun nak direview heh.
Sharing sharing lerrrr. Kot kot kaurang tengah mencari softener pilihan hati ke. So boleh lah aku suggest kan .

Pilihan hati aku, of cos ler yang kale purple ni, lavender. Bau memang menusuk kalbu sikit. aku kasi rendam baju aku satu hari. Baju kerja je la normally. Then bila jemur tu, rasa macam nak mandi je sekali dengan softlan.haha. semenggah kan. Sebab nya aku suka sangat sangat bau die. Bau fresh, then tahan lama.

Meh share pulak softener yang kaurang sukeeeee.

6 comments:

saharinasaharudin said...

btol2.bau dia long lasting kan.rin suka yg kaler pink.soft sgtt :)

Cik Puan Nor said...

akak pakai jenama TOP..highly recomended..baju wangi sampai berminggu2..kalau pakai baju pergi kerja takyah sembur pewangi..baju anak akak satu almari bau wangi..asyik nak cium jer..cubelah..botol warne purple pink best..

kazmyra afkar said...

asal nampak kaler biru?? ekeke.. i love pink...

lisa said...

lisa x pernah pakai soflan. hehhee

hazanis said...

hehe bedal jah gpo hok ado kak...jnji ada bau..=)

ZURAINI said...

me like downy yg kaler merah tu. bau tahan sampai sminggu. best best ;D

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger