Darlings

Thursday, February 2, 2012

Lepak Lepak Time

Last sunday, lepas attend motivasi punya event dekat KL, terus heading ke Ikea & the curve. Tiba tiba craving nak makan meatball & chicken wing. Serious, mengidam ni mengalah kan mak buyung. Tiba tiba aje rasa nak makan. Time dok menaip ni pun tiba tiba terliurrrrrr. haisssssh.

Bila mengidam sangat sangat. harus lerr berusaha jugakkkk kan. Padahal nak saving habis sebab nak balik kampung kan..Harus lah habis kan duit kat kampung nanti. Tapi rasa macam niat nak saving tu tak berapa menjadi. hurmm. 
Amacam. menggoda jiwa kan. Rasa nak ajak Mr Razman p makan sekarang pulakkkk. Realiti nya, 10 ketul ni mana cukup untuk ber dua. lain kali kena order 20 ketul..baru kenyang..Perut tong deram sekali sekala kan.
Pun lazat. dah lama tak pekena chicken wing kan. layaaan je. nak order lebih kan takut tak habis, order dua je tak cukup, nak p tambah order pulak, beratur sikit punya panjang okeh.

Dah puas isi perut yang setengah tong deram. Pusing keliling ikea ah. Sampai lenguh kaki aku. Kalau ikut kan, ni first time aku pusing ikea dengan Mr Razman kot. Padahal dah bertahun dok sini, Apo nak di buek, tiap tiap minggu p Sunway pyramid, lupa nak terjah ikea , the curve dan sewaktu nya.

Kebetulan hari yang sama cik fify & bf & kak wawa p the curve. So , join lepaking sebentar, even tak lama tapi tetap berkesan di hati kan. 
Dan, ini hasil nya bila lepaking bersama cik fify. Thanks fy for all picha. Love it so much.









Last Picha. My Favorite Picha

Love all of you

5 comments:

saharinasaharudin said...

meatball ikea mmg terbaikkk.sedapppp.alahai,rin pun dah terliur jgk ni. +__+

hana said...

sedapnye..
rasa nak gi makan skarang je...
=D

eesyaheera said...

Lyaa ni cantik betul. Nak kurus macam Lyaa. Waaaa!

nanie said...

nampak sweet sis dngan Mr Razman..bila nak mkn nasi minyak ni?haha

nurayunni said...

wah..jln2 lgi..bestnye..:)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger