Darlings

Tuesday, January 31, 2012

Unfriend sudah. Senang ceghita

Konon konon rajin malam ni update. Tapi tak tau nak mula ayat macam mana. So, aku mula kan dengan konon konon. Padahal setengah jam cari idea. ape kebenda aku nak taip ni.

Ni takat random hupdate je la.  Reader belog ni bukan saje terdiri dari kawan kawan, tapi musuh yang diorang declare sendiri pun ada baca. Erm, pendek kata manusia ni, orang yang dia tak suka lagi dia nak ambik tau kan. Agak nya, Size bra orang tu pun dia nak ambik tau gamak nya la kan.

Macam kisah add meng add kan facebook. Aku memang simply je approve. Malas nak berkira. Tak berprivasi sangat pun facebook tu. Tak do lah nak kesah sangat. Tapi yang aku kesah tau hape. Kau add aku, lepas tu kau "talking behind my back, " Hidup ni simple. Hari ni kau bercerita dekat orang. Esok lusa, sampai lah benda yang kau dok ceghita tu. Amacam? Best tak bila tembelang pecah.

Aku nak menyenang lagi kerja orang macam ni. Aku kelik button "unfriend". SETTLE. Hikmah dia apa tau. Takde lah bertambah dosa dia. Niat baik nak kurang kan dosa dia. So, cukup sampai disini. Aku pun tak mau lah dok tambah lagi dosa menyakit kan hati tengok profile orang macam ni. Lenyap dari pandangan mata. Perfect!

Masa untuk golek golek. Good nite .

7 comments:

Ena Adrina said...

setuju!

intanurulfateha said...

banyak stalker. kite pun maen approve jer huhu. walaupun tau byk stalker jahat. die buat jahat, die yg dose. abes ceta ! :)

pst! miss u :)

Lieza ZaZa said...

sis...just nk tnya...ni your second pesbuk ke?nampak mcm muka u...

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002605543425&sk=wall

starzieti said...

Kalau saye buat macam dorang tak wujud je. Malas nak care. Hee. :)

nurkaloi said...

mulut orang susah nk tutup kann

Reensyarinie said...

eii xsuka la org busybody mcm tu..die jeles dgn lyaa lettew

MaiZATuL ASniDA said...

n.i.c.e Lyaa~ =)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger