Darlings

Tuesday, January 3, 2012

Trip to Terengganu Part II

Rombongan ke Teganu ni bukan tujuan penyopingan semata mata, Tapi rombongan penanten. Kali ni Sepupu Mr Razman yang kahwen. 

Journey ke Teganu rasa tak do jauh sangat pulak, may be sebab jalan ke teganu syok kot. Ada pepantai, negeri yang sangat cantik kan. Kalau balik kelantan pulak, lalu raub bagai tu, gua musang lagi tu, tidur bangun tidur bangun balik 44 kali pun rasa tak sampai sampai lagi. Kiri kanan hutan der! 

Nak pulak, aku ada penyakit, masuk kereta aje, terus rasa macam makan ubat tidur. Mata lalok lalok. Mintak tidur, Errrk jawab nya 10 minit kereta jalan, aku dah selamat belayar. Syabas. Sebab penyakit suka tidur ni, aku memang susah ingat jalan, even 400x lalu jalan yang sama. Sedih kan. Budak sekolah rendah pun lagi expert pasal jalan dari aku.

Tengok gambar nak? Kalau tak nak sila bersurai sekarang. Heh.
 
Eh penanten lelaki lerrr.
Okeh fine. muka dengan bola lebih kurang. 10 minit kemudian aku tarik tudung ke depan laju laju.

Mr Razman, LS ( memang poyo habis pun nak kenal kan diri sendiri), Mak uda, Mak tam, bang fahmi, Mak  yang tengah gelak besar. amboi mak, Aiza , Izad. Big family. eh ni baru suku . Yang len tak muat camera.
Mak awak pun mak kita kan. Duadua pun sayang.
Kampung Penanten Kampung pujuk. Comel sangat nama kampung.
 
okeh last last baru ada penanten. heeee. Tetap hado kan.  Selamat berbahagia
P Teganu kejap aje, So tak sempat nak dating dengan kesayangan kesayangan sekalian dkt Teganu. Dear Nurulbadiah, cik Kazmira, Nani . Next time kita ngedate eh.

Beredar untuk mandi. Yea, aku tau. Memang buruk perangai sikit. Pukul 11 baru nak mandi.

Babai!

6 comments:

Syafiq Rosli said...

kita ingt awak kahwin..hehe

kazmyra afkar said...

saya majuk laju2 la.. lenkali dtg gtaw awal2 okeyh..

Semut Senyum said...

amik berkat pengantin ye.. ehhehe

KizZ said...

Ooo...G terengganu tak royattt

nanie said...

ok sumpah tak tahu kat mana rumah pengantin lelaki..even scroll bnyak kali still tak tahu..hahaha..

Admin said...

Eh ni kampung pujuk kg saya ni...tp xknl lak pengantin 2...intro le skit mn tau kot knl..
leh knl2 ke...pape pun slmt datang ke kg. pujuk...umah sy sblh futsal 2 je huhu..

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger