Darlings

Monday, February 27, 2012

Happening Weekend

Hari sabtu, semangat berkobar kobar nak habis kan kerja cepat sebab  nak gerak p taiping. Attend Wedding & engagement gang Satria tuners.

Pukul 12 aku semangat nk p punch card sekali masa tu lah customer datang cari. Haiyaaaak. Spoiiiil. Tapi nasib la customer yang kamceng dengan aku. Tak do lah ralat sangat. Kalau customer yang macam teeeet datang cari, memang punch card ikut jalan lain ler gamak nya.

Almost 12 lebih, kena p gerak pick up Mr Razman kat apartment dia dulu. Then baru ler boleh menggerak kan diri.

Journey ke Taiping ambik masa lebih kurang 2 jam lebih plus dengan jam yang tak berapa jam. Fortunately, Sempat tengok Kak ida & Zuan bersanding. So tak do lah kempunan sangat kan. Theme hari tu "Red". Penanten memang superb habis.Sama sama cantik & handsome.

Tapi yang buat spoil, sampai je kat dewan bunga raya tu, Hujan lebat, Camera boleh pulak tinggal dalam kete. So, memang tak dapek lah nak mengambik gambar secara berjemaah. Guna je camera sapo yang hade kat situ. Tak do ler simpanan sendiri. Sob sob sob.  

Ni je gambar penanten yang berjaya dirembat. Picha laen kena tunggu kawan kawan upload. Baru boleh cilokkk.
Lepas attend wedding, badan dah lemau gile! Baru rasa beban kerja datang serentak. Meengerak kan diri ke homestay. area changkat jering tu gak

Homestay yang memang selesa habisss
Bangun tidur pepagi. Tapi pukul 11 baru gerak rumah sorang lagi ladies STC, Cik wanie. Excited nak tengok Engagement wanie  dengan Sham.
Before convoi, check ler mana yang patut. sat lagi breakdown lagi tengah jalan. huahuahua

 Majlis memang meriah habis, suasana kampung yang syok gile. Mini pelamin yang cantik, yang paling penting pentunang nya memang over superb. Cantik sampai speechless tau dak. Sebab cik wanie ni memang tak pernah make up . Kalau make up pun pakai eyeliner aje. So memang naik seri habis.

Rombongan Pentunang. Satria Tuners, Cik pearl kena dok jauh jauh sebab tak masuk kategori.
Ladies STC. Eh dah tak de Gti pun declare ladies stc lagi. Pun boleh lah.

Pentunang yang superb duperb gorgeous itewww
Selamat sarung cincin sudaaaaah. Officially engaged to En Sham. Sham tak berkelip tengok si tunang nya. Saborr Sham.
Kami pun nak tumpang kepochi bergambar jugakkkkk. Penanten baru yang cun melecun tu. Haish Seri penanten kuat lagi neeeeh & Mama zura yang dah pregnant neh. Jealous. Masing masing dah ade bantal peloook.

Okeh, memang terserlah yang amat lah Ketinggian saya di samping pentunang ni. 
Gambar candid pun dah cukup cantik. Enough said lah.

Juling mata tak tengok gambar banyak sangat. Oke lah. Aku ni merajin kan diri taip, upload gambar banyak banyak. kasi tatapan masa depan pulak.

okeh kaurang. Got to go. Babaiiiiiii...

3 comments:

mama maman said...

cantik semua pic terutama yg bertunang tuh.. hehehe

Kikin Amer said...

nak tunggu lyaa bertunang ngn man pulokkk....hehehe :))

ILA HonEyBuNNy said...

cantik pelamin tunang tu dear..

tu la..xsbr tgu lyaa lak..ehhehe

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger