Darlings

Saturday, February 25, 2012

Kisah Sebalik "Driving License"


Aku ni boleh dikategori kan manusia yang cepat gabra sikit. Tak berani pun hado, 3rd time bawak motor aku dah jatuh , dalam parit pulak tu. Nak lagi best dengan nenek aku sekali jatuh . kesian. Bertabah betul nenek aku. Lepas tu. Aku terus tak berani bawak motor. aku fobia lama okeh. 2, or 3 tahun tak silap aku. Dok terbayang bayang lagi adengan terhumban dalam parit. Ramai pulak tu mamat mamat yang nengok nya. Mau nya aku tak fobia.

Aku berani kan diri bawak motor balik sebab banyak sangat suara suara sumbang, sampai bila aku nak susah kan orang hantar aku p sana sini..Kazen kazen aku dah bawak motor macam pelesit. Aku rilex dok numpang belakang. So, nak di jadi kan ceghita, kawan aku tidur kat rumah, bosan je melangut kat rumah so nak tak nak aku bawak lah motor jugak. 

Guess what! Boleh aje, kena ade determinasi baru boleh buat kan. Mengada lebih ekau ni.

Tapi bawak secara illegal lah. Muahahahaha.

Berbuih umi papa paksa aku ambik lesen. Aku pekak kan telinga ajo. Malas, takut, tak berani. Semua hado!
Lepas SPM pun umi aku dah bising. P ambik lesen p ambik lesen. Tapi aku ni power bab bab pekak kan telinga.

Tapi sampai satu tahap, nak tak nak aku kena ambik lesen jugak kan. Okeh bab tu tu Next Entry. Sebab tiba tiba aku ada banyak keje ni. See ya. Babai!

3 comments:

SyASyA SaNi said...

hampeh tau cite separuh jalan...grrrrr!

saharinasaharudin said...

rin tkut gila naik moto.huhu. ;(

hazanis said...

hikss macam akak anis tahu bowok keto jah...dio trauma jugop bowok muto..:P

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger