Darlings

Friday, February 24, 2012

Takoyaki in the house

Aku rasa ramai yang suka makan takoyaki ni. So bila nengok ramai orang dok bagi review yang tokayaki ni best, aku pun terus ler hado perasaan nak men try. So berkobar kobar lah cari. Kebetulan pulak ada mall baru bukak kat kawasan rumah aku. Space u8 , 10 minutes je dari rumah. So cantik ler plan. Aku try yang cheese sausage tuh. 

Hurmmm, tapi agak frust lah. may be tak kena dengan taste aku langsung kot. ke aku pilih yang tak best. So lain kali kena try yang lain pulak. Tak puas hati lagi ni sebab kaurang dok cakap best, so aku nak p try sampai aku yang best. Cuba jangan tak cuba . babai








8 comments:

starzieti said...

Sedap tak nih ? Kalo sedap boleh gak try nt. :D

piNky LuCiA said...

Sedap tak? tengok macam best je.. hehehe. tak penah try pun..

Cik Zaza said...

penah try dulu kawan beli..tp xley, sbb xkena ngan tekan....huhu :)

Aujinz said...

tak semua orang Malaysia kena dengan selera Jepun.. kih kih kih.. saya buat sendiri jer kat rumah.. :D

Hana Soffelia said...

Pernah rasa. pasar malam kat Sungai Besi tiap ari sabtu ada jual. 4 ketul rm4. Sy suka makan chicken cheese, yg real tokayaki is octopus punya. Not badlah rasanya.

Marya Hana said...

suka TAKOYAKI/ TAKO TAO.

i selalu beli kat JJ.

eesyaheera said...

Tak pernah makan la. Lyaa, Space U8 ni kat mana lokasi dia? Ee dah lama cari memandangkan itu lah wayang paling dekat kot dengan Puncak Alam.

azalia hjsalleh said...

jujur.. lya pun x mkn..
space u8 tu dkt gk dgn rumah lya.. lya stay kat denai alam..
tp tgh praktikal jauh.. so x dptlah nak lepak situ

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger