Darlings

Tuesday, November 29, 2011

Kiz Garden yang BEST gila

Lama betul menghilang. Banyak benda yang nak di gebang kan. Tapi tak tergebang. Masa tu jealous betul kat aku. Asal nak update belog aje ada benda yang di buat. Setakat hupdate status kat facebook bulehhh lah.

So, hari ni sebelum aku sambung keje balik, aku nak curi masa kojap. Nak share favorite blogshop. Before this, ada yang pm suruh suggest kan blogshop. P terjah. Memang tak menyesal.

Perkenal kan owner blogshop ni, Kecik. Aku penah review pasal blogshop kecik kat blog ni. Sekarang ni aku refresh lagi. so kaurang boleh lagi menjamu mata okeh.



Nixie Polkadot Blazer ( blue )
Price : RM59.00
Material : chiffon
Size : fit s to m.
*1 available*


Baju  kt Kedai Kiz memang best habis okeh. Cun. Ala ala vintage lagi..

 Andrea Sleeveless Chiifon Top

rm 49
Fit S to L
material : soft chiffon
1. Turqouise - SOLD
2. Mustard - SOLD
3. Dark Grey - AVAILABLE
4. Black - AVAILABLE



 Alani Polka Big Sleeve Blouse
RM39
Fit S to L
cotton.
very vintage & stylo !

 Alexandria Toga Dress only rm45 !
Fit S to M
FREE BELT 

 Andrea Stripe Sleeveless Chiffon Top
rm49
Fit S to L

ELEANOR LONG SLEEVE TEE
RM25
size : S to M
* labuh hingga peha*
FREE TUBE !



  Heidi Tapered Pants
Price : RM49.00
Size  : ( waist - 26 inch, length 84 cm).
Note : Getah di bahagian belakang, strechable.
Cat farish(fabolous cat)'s wife is one of the buyer.
*AVAILABLE*

Cotton Pleated Skirt (black)
Price : RM39.00
Material : Soft Cotton
Measurement : length 34 inch / 60 cm
*available*


 ANGELIKA TSHIRT RM25
Free Size. Fit to L.
Labuh hingga peha.

Yang paling best tau hape. Free delivery. Limited time okeh. Baik kaurang p rembat cepat. Aku sendiri dah rambang mata, Nasib sekarang tengah men saving sikit. Kalau tak, semua nak borong. Sebab taste aku baju baju kat sini.



Kaurang boleh terjah blogshop ni jugak

sebab kat situ banyak kemeja yang kacak kacak. hoho. 

Selamat menjamu mata..

3 comments:

Nazifa said...

serious gojes kiz collection nie...nak rembat jugak lah..

thank you for da info :)

noraliza said...

nak g terjah jap lah :)

lia fen said...

jual baju plak kew...

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger