Darlings

Friday, November 4, 2011

Finally

Jumaat sudah. 2 hari away dari dunia blogging. Bukan takat tak hupdate, blogwalking ke segala jadah semua tak larat nak buat. Balik aje terus cari tilam nak melanding kan diri. Satu badan lemau. Lepas mandi , letak kepala terus blank. Sedar sedar dah pukul 6 a.m. Tidur yang lena gileee.

Ambik masa la kot nak membiasa kan diri dengan dunia keje. Dulu masa aku start practical pun aku amik masa seminggu dua untuk serasi kan diri. Kau tau serasi kan dengan hape? Air cond!. Badan aku memang mengada sikit pun. Dah lama tak dok dalam air cond sejuk sejuk . Direct 8 or 9 jam pulak tu. Mau tak lemau. After 1 weeks, badan dah boleh terima la kot. Hopefully lah.

Nak update panjang pun teragak agak. Bila kat office semua yang kita buat orang pandang. Nak pulak orang baru. So, pandai pandai lah behave. Later2 lah aku kasi entry panjang & berpekdah sikit dekat kaurang.. Bebooooi.

8 comments:

starzieti said...

same la kite. dulu mase start praktikal duk dlm aircond. rse tak sihat je badan. -.-

rara pinkmafia said...

wahhhhh mesti kurus kalu sllu cm tu.

blogtilldrop said...

selamat menyesuikan diri

Wanybunny said...

oo da keje eh, working girl la ni, all the best :)

nurkaloi said...

gud luck ea kat tmpat baru
kerja memang penat ~__~' huhu

hanabunga said...

hana tgk header terus hana follow.
:)
hana pun tak boleh direct dgn aircond lama2.nanti tgn jadi kebas2. :'(

nur shazwani said...

gd luck :))

YNA said...

hehehe

xpe, slow2.. biasala tu :)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger