Darlings

Monday, November 21, 2011

Anything for u Katrina - Part II

Home sweet home budak gemokkk. Alhamdulillah dapat RM100. Harga standard ler teww.
First gaji aku harus lah di invest kan untuk anaknda tercinta. Sampai diri sendiri aku tak reward pun lagi. 
Settle kan parent, Mr Razman & Katrina dulu. Nanti ada lebihan reward lah diri sendiri. Berhabis untuk anakanda dekat 200 jugak lah..

Incoming ni pouch baru untuk Katrina.  Melayang lagi duit. Aku ingat nak ambik satu set aje accesories. Tapi pikir balik takut crowded pulak cage dia. Sebab nanti berduit sikit aku nak beli yang male pulak. kasi dia ada teman. Kesian. Mummy nya busy kojo, Sampai terabai anaknda kesayangan.

 Apo laei, Terkinja kinja dapat cage baru. 

Nanti dah dapat pouch baru, si katrina bertambah tambah eksyen lerrrr. 

5 comments:

Akim Iqbal said...

Kalau lepaskan dia bebas lagi dia best kan ?

cik chinta said...

jelos den..mau jugak sekor

Nurul Mazni Sawal said...

wahhh.. sugar glider.. anakanda tersayang yer awak.. jaga elok2 yer.. bagi teman nanti beranak pinak lah jawabnye.. hehe

Agus Setya said...

itu kurungan burung ya?

hazirah abdul rahman said...

dEar lyaku sayang,



jemput datang tau. hari tu ada sms nak minta alamat tapi lya dah tukar nombor agaknya.



bagi alamat ea, t kt poskan kad tau. ajak mr razman jalan JB ea,, =)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger