Darlings

Sunday, December 4, 2011

Sabtu Day

Hari ahad yang cool update blog sambil layan nona. Bertambah cool lagi bila lepaking kat rumah satu hari. Masa untuk rest kan diri, masa untuk tidur puas puas. Masa untuk update beloggggggg. Ala, baru 4 hari tak update kan. Belum cukup 2 minggu lagi.

Di sebab kan hari ahad hari rest, So, hari sabtu kena lah p release tension dulu.

Aku berkobar kobar lah jugak nak p tengok Ombak rindu. Sebab aku layan seh baca novel fauziah ashari ni. Tapi sayang nya. semua tiket FULL. tak pe tak pe. Kasi can lah kaurang p tengok dulu. Macam last week lah. semua dok berebut tengok twilight kan.

Ombak rindu tak do, layan kan twilight ajo. Mr Razman mencebik ajo, sebab dia paling tak suka layan twilight. Ntah hape hape cite dia cakap. Tapi aku nak jugak layan, sebab aku follow twilight dari part 1 lagi, mesti lah nak terus layan dok.

Sepanjang tengok wayang , dia buat buat tidur lah, mengomel bosan lah, haha. kesian. Yang penting, aku dah tengok. Twilight kali agak slow motion lah. Memang buat aku mengantuk .


Sebelum tunggu wayang pukul 10 pm. Layan dulu masuk Exhibiton kat mid valley ni. Semangat waja, balik dari keje terus heading ke mid valley. Tak kuasa nak balik tukar baju bagai. Bukan ada orang kesah pun.

 Dah sampai office, bos cakap terlibat dengan "Defensive driving" , organized by Triton tuners club dekat stadium shah aje. Sampai sana aje, TTC bagi baju event suh pakai. I was like"errrrrrrk". Terbaik, aku main sarung je la. Malas nak p tukar baju bagai. Sekali, dengan baju event sekali terlepas ke mid valley. Janji bahagia even masham masham. haha.

Dapat gambar poloroid sekeping.
Sampai rumah terus membuta. zzzzz. 

Selamat ber weekend kaurang!

6 comments:

Cik Bhulat said...

wah, hani pon xlayan twiligh...pe2 pon ombak rindu ok la..but, novel dia lagi best

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

wahhhhh terbaik gambar.. hehehe

nazirah said...

aik org emas tu ada kat mane bkn da kene tgkp ke ngeee.. alala masham2 pun ttp mOmey hee .. kte pn lyn twiilight gak tp smpi skrg tak smpt nak tgok lagi huhu

noraliza said...

baru jer tgk ombak rindu semalam..hehe

model pakaian muslim wanita said...

salam kenal dari saya,,sukses yahh dengan postingan nya

KizZ said...

hihi...citer twilight tu mmg la teramat slow...eh robot tu pakai selipar capal ke?

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger