Darlings

Monday, December 12, 2011

In memory

WHW9137 dalam kenangan
WHW9137 hilang area kg melayu subng. Satria gti kaler silver.. Sportrim p1 racing kaler itam.. Rr wndshield ade sticker unrest... Fuel lid crbon fiber.. Rr tailgate ade sicker tuned by lotus je.
hilang lebih kurang pukul 5.00am- 11am (11 december 2011)

Menitis air mata darah sekali pun belum tentu boleh dapat kereta balik kan.
Apa yang boleh harap sekarang ni, semoga Allah bagi balasan setimpal pada pencuri. 


Mr Razman
Still ingat apa yang saya cakap last week?
 Allah tak kan duga hamba Nya dengan musibah yang tak mampu kita tanggung.

Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul.
Saya tau, beban yang awak tanggung sekarang ni lagi berat.

Mungkin Allah dah tetap kan rezeki yang lebih baik untuk kita.







9 comments:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

semoga dpt jumpa cepat2...dh buat police report? untl now belum dpt beritanya ka?

Rara Nasiha said...

dugaan. sabar ehh. setiap dugaan ada hikmahnya. :)

Cik Suheela said...

sabar tau lya..da buat police report??

Cik Bhulat said...

moga cepat ketemu =]

mummy2k said...

sabarla dik n mr razman...setiap yg berlaku pasti ade hikmahnya....

hazirah abdul rahman said...

kesian sangat kat man. semoga Allah memberikan yang lebih baik untuk man ye lya. sama-sama kita doa,, =)

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

ada baca kisah ni kat FB MR RAZMAN, insya allah kalau kereta itu masih ada rezeki utk mr RAZMAN, mintak2 bende tu muncul kembali... insya allah

hazanis said...

macam mana boleh kena curi ni sis??em btw sabar k..mgkin rezeki lain ada..hum

aeyinn said...

Kuat kan semangat...masa ni lah lyaa buleh tunjukkan syg lyaa pada die..

Wanita adalah tulang belakang seorg lelaki..so lyaa harus lah memainkan peranan skrg ni untuk kuatkan semangt die balik

Go Go CAYoOk.......

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger