Darlings

Friday, December 28, 2012

Review Session :

Pada penggemar shawl halfmoon. Mari kita terjah shawl yang menarik hati ni dengan harga yang berbaloi baloi. Nak pakai time Engagement pun boleh. Sebab ala ala glam giteww.

Interested? P kelik like kat page La-dyva-Boutique

Owner La-dyva ni merangkap model shawl shaw & Baju kat bawah ni. Owner pun cun melecun ye doook. Kalau nak tau owner la dyva ni pun pengguna setia produk safi balqis.
Halfmoon bintik bintik ekslusif (RM50)
Ala ala radiusite kan?
Shawl half moon bintik bintik 2 tone (RM 25)

Tudung tiga layer (RM30)
Syria manik (RM50)
RM30



 Okeh? Selamat menerjah




20 comments:

cha said...

comel comel tudungnya lya :D

fifie said...

Lyaaa cantiknya halfmoon plain nie. Lain dari yang lain, thanks bagitahu. Fie nak order nie. Muahahaha

Teenager Housemaid said...

sangat nice..:D

✿A I N A A✿ said...

ya Allah bnyknyaaaa fesyen tudung baru keluar!!! serius tak terkejar.. huaaaaaaaaaaaaa.... apapun, nak kerja cepat.. nak beli semua nyaaa.. =.=

Cinta hazanis said...

comel la kak lya. tp baju last tu banyak di kbmll. harga pn berpatutan.:)

ELY FAUZIANI ISMAIL said...

cun lah syria manik.teringin nk rembat 1.hehehe

boni kacak said...

model dia tu ke owner dia?? wah.comel comel..hehehe

Shazwani Ramly said...

seriously cantik. nakkkkk.

Misz Mieza said...

Tengah hot kan skang ni halfmoon shawl ni.. Cantik! ^_^

laskar pelangi said...

comel comel:)
tapi tak minat plak pakai shawl..hu3

Rtp Farra Arisha said...

i like the yellow colored one. <3

E'in said...

owner die cun abes!

are_lin@yu said...

mmg cntik2 lah..owner dia pn cntik..hihi

faiq said...

kalau lelaki boleh komen ini je...

"model cute"..hahaha

nur anis said...

cantiknyaaaa shawl tu..:)

Amanda Suria said...

comelnya owner dia...cantik2 shawl nyer...

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

hehe kalau model pon dh cun memg tertarik lah nk beli,,cantik2

Myra Jay said...

MJ baru menang shawl halfmoon ni, tak tau reti pakai ke idak :D

Jna marcello said...

cantikk nyee smua tudung2 tuu ;)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kalau orang comel pakai pe pun nampak comel :)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger