Darlings

Thursday, December 13, 2012

Review Session : Peplum

Peplum Fever belum berakhir. Pada sape yang masih mencari. Good luck. Sebab peplum memang ada jual kat mall -mall kat blogshop apatah lagi kan. 

Tapi jenis yang malas nak p window shopping kat Times Square bagai tu. Boleh je la terjah blogshop yang aku promote ni. Kot kot berkenan nak pakai time attend wedding ke. Nak pulak sekarang musim Wedding kan.






 Yang kat bawah ni satu set. Tapi ke pre order kalau tak silap aku. Interested boleh terjah FB Yann


Peplum Peplum jugak. Tapi hati aku dah lama jatuh cinta dengan Fansuri by Nurul wonder Wardrobe ni. Asyik Sold out je. Nak p butik dia entah bilaaa.



 Picha credit to Nurulwonderwardrobe


Ok bai. Nak keje kumpul duit beli Fansuri.

33 comments:

N.Aima K said...

oo peplum cantik!!

O'gosh Iskandar said...

ada lagi ke fansuri tu dik...akak tgk sold out je kat FB dia...

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

cantiknye=)

suke warne kuning mustard tu

najihahfara said...

cantik2 semuaa

Indah Mulya said...

stakat ni belum lg beli memn peplum sis..bny sgt pilihan smpai tak terbeli..haha..sis lama mnghilang? sihat dok?

Cik Rongoks Ika said...

alaaaaa..cantiknya ^^

dya bunga said...

butik dia kt mne?

Shazwani Ramly said...

cantiknyaaaa.

Teenager Housemaid said...

hihi..saya rajin nk pi shopping kt ts..haha

Rin Saharina said...

rin suka yg first tu.ada lace eh kat nhgn leher tu?lawaaa & simple :)

[sutera kasih] said...

sama la..dh lama jth cnta dgn fansuri tu..tp tu la, kena kumpol duit dulu huhu

The ShomeL TwinZ said...

cantiknye peplum kt ats2 tu :)

Hnahdy said...

tengok orang pakai cantik je.. kalau sendiri pakai hampeh

Cinta hazanis said...

sekarang musim gilakan peplum. :)

Amanda Suria said...

Akak suka peplum..tp tu la..xde masa nak search..

✿A I N A A✿ said...

macam2 fesyen baju sekarang ye.. hehe cantiknyaaa peplum warna merah tuuu.. 0.0

fifie said...

Fie suka yang FB Yann tu sebab different sikit dengan peplum yang berlambak di pasaran tu. hehe

gdsbnga said...

dekat nurul wonderdrobe banyak benau yg dh sold out :( yang cantik - cantik pulak tuuu .

cik nana said...

Menangis tengok peplum2 ni semua. Huhu. Lagi2 Fansuri tu pun rasa nak menangis tgk. Cantik betul tapi xde ongkos.

zaty said...

sukeee lah gambar yg 1st tu. kite tringin nak pki tapi belum sempat nak beli lagi. tggu gaji. hehe

Shalee Abdul said...

kita badan beyonce' peplum mmg tak masuk lolll

Shalee Abdul said...

kita badan beyonce' peplum mmg tak masuk lolll

Shalee Abdul said...

kita badan beyonce' peplum mmg tak masuk lolll

Misz Mieza said...

Peplum dah selalu dengar.. Fansuri baru 1st time dengar.. Nampak sangat mak nih outdated noks.. Huhu~~

nur anis said...

cantik peplum dia..lagi lagi yang ada lace tu..:)

are_lin@yu said...

nice ayu pn ada bli 1..hehe

Dunia Wilma said...

Cantik ^_^

TiranaAduka said...

nice!

Jna marcello said...

Yang kuningggg tuuu NAK!!!

syakey said...

wuwuwu. lawaaaaa

chemay said...

teringin nak pakai.
tap chemay chubby ohh.
nnti nampak menggeleber pulak lemak2 kat pinggang ni
T__T

Orkid Edyliyne said...

yang last2 tu cantik.. ^^

Yann said...

Thanks dear, i baru perasan u ada buat review. =)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger