Darlings

Monday, December 31, 2012

Penutup 2012

Pejam celik bukak mata luas luas dah masuk hari terakhir 2012. Haiyoooo. Masing masing dah buat review year 2012. Aku tak rasa nak buat review panjang panjang sangat. Pendek pendek sudah.

Tahun 2012,

Dah jadi tunangan orang secara rasmi.

Cik pearl genap setahun pada 28 december 2012

Genap setahun keje dekat tempat sekarang.

What else?

Selebih nya aku simpan sendiri. Antara aku dan mereka mereka berkaitan saje yang tau.

Tak semua kau boleh muntah kan dekat blog. 



 Gambar Vain tuan blog bersama Tudung kuning yang hampir macam belacan aku koje kan. adios. Kite jumpa di tahun 2013.

Babai babai babai. 

Selamat tahun baru




33 comments:

cik nana said...

Alhamdulillah rezeki bulan tahun 2012. tahun 2013 dapat cik pearl seketul lagi boleh hulur2 ke kite. hehe

Shazwani Ramly said...

selamat tahun baru. semoga kak lyaa cpt cpt jd isteri. haha.

HaFizaH aYu said...

happy new year lyaa..thn dpn dh leh kawen nih =)

luqman zakaria said...

oh..dah bertunang ke..cepat2 kawen..hehe... :) dan selamat tahun baru!

Misz Mieza said...

MM pun tak buat review pape untuk tahun 2012 ni.. Takde yang menarik yang nak dikongsi.. Ape pun selamat menyambut tahun baru 2013 buat Lyaa! ^^,

combi said...

happy new year :)

Shalee Abdul said...

hpy new yeay!!

M Fizan said...

yeah, tahun 2013 jadi isteri orang. wee. semoga tahun baru membawa seribu juta kebahagiaan :)

dya bunga said...

slmt tahun baru

Shiyda Aqma said...

cantiknya mata , bulat ! hehe happy new year :)

boni kacak said...

hai cik tunangan orang..hehehehe.. selamat tahun baru :)

ELY FAUZIANI ISMAIL said...

hepy new year lya :)

MizzTina said...

Byk kenangan kan... akak lak msh ada yg tak tercapai lg..

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

selamat tahun baru =)

محمد رازيق said...

berlabuh tirai 2012. bermula buku baru. :) smoga maju jaya :)

Hnahdy said...

selamat tahun baru :)

aLieF si Muncung ManiS said...

tahniah...azam aku 2013 ialah bertunang mcm anda!! :D

cha said...

Happy new year lyaa. best of luck :D

are_lin@yu said...

salam 2013 tuan blog..yg pnting tuan blog comel..hiihi

Myra Jay said...

Se,oga 2013 akan membawa kenangan terindah ye ;D

the malay male said...

Happy new year

O'gosh Iskandar said...

aiseh...akak pun x sempat nak buat review lagi tau...

N.Aima K said...

HAPPY NEW YEARRRR

Kumbang Jingga said...

oo dah tunang..masa tunang ni byk dugaannya..kena byk sabar..

Jna marcello said...

hpyyyyyyyyyyyyy NEW yaerrrr ;D

faiq said...

hehe..2013 kawen lak

gdsbnga said...

Selamat tahunn baruu kak lyaaaa !

Nurul Husna Mohd Hassan said...

hepi new year!! :)

Siti Nadiah said...

Selamat Tahun Baruuuu Lyaaa ! Wahhh :D

Rin Saharina said...

Pretty Lya,
semoga tahun ni lebih bermakna dr thun2 lepas :)

Maria Menado~ said...

betul tak semua boleh muntah sini. ade stalker tak diundang.. hehe. ade pulak peribadi sangat. =)

E'in said...

mmg cantik pun mata tu... eh?

zEri sAfEerA said...

wahhh,,, dah bertunang. alhamdulillah, semoga kekal hgga ke jinjang plamin :)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger