Darlings

Saturday, December 22, 2012

Review Session : Koleksi by Ezuwan Ismail


Mari terjah koleksi terbaru Ezuwan Ismail. Harga mampu milik lagi sebab Ezuwan kan famous designer jugak.  Musim kenduri ni kot kot kaurang nak melaram sakan. Boleh rembat sehelai dua.


RM350
Ivy Pink Blue
Design ni Leuniey Natasha yang pakai time launching hari tu. Peplum styloo gitewww

Tiba tiba terus google leuniey pakai Ivy Red Blue ni
Ivy Green Orange

Amaryllis Turquois
Amaryllis Brown
Iris Cream Pink
Iris Green Orange
Amacam. ada berkenan? Aku berkenan semua baju yang aku letak dalam entry ni. Haiyooooooo. Ghabak ghabak.

Oh yea. Butik ratu ni banyak cawangan. Nak tau sila google okeh. Exercise jari sikit. huahua.







17 comments:

✿A I N A A✿ said...

boleh tahan juga harganya... cantik!!! raya tahun depan nak grab la yg mana2.. minta duit kat parents sedikit.. hehehe

Shazwani Ramly said...

cool gila baju diaaa. cantikkkk. T-T

luqman zakaria said...

ohh...inilah yg org duk cakp peplum2 tuh..huhu

Rin Saharina said...

iris cream pink tu lawaa.color sweet je.sepasang 350 dear? *gulp*

Myra Jay said...

Fuhhh memang cantik, sepadan dengan regenya :D

cha said...

oi kumpul duit nk kawen lg bagusla haha *larikkk* :p

najihahfara said...

wuhuu memang menawan..series tapi tengok harga mcm kene kumpul duit dulu huhu

Sue said...

peplum tgh hot sekarang !

Cik Zara Hannan said...

sumeee cantekk.. harga pun cantekk. hehe.. zara plg berkenan tgok yg oren hijau tuh.. kombinasi yg jarang org pakai.. nice sgt untuk attend any occasion.. ^_^

fifie said...

Fie lagi suka yang Tasha Silla pakai tu, atau yang Wilma jadi model. Cun.

Siti Nadiah said...

Wahhh, tergodaa dgn hasil rekaan ni. cantik la :D

P U C A T said...

lawa sangat!!

Cik Yana said...

OMG! Memang lawa gile design die. Da la tengah duk survey baju untuk pakai gi wedding bestfren nanti.

Hello Kitty Limited Edition cik Yana vs encik Samsung

Maria Menado~ said...

yg tasha shila pakai ni kite perasan hari tu kat tv.. banyak2 kite suka yang dia paakaii.. cun cun. hehe~~

ELY FAUZIANI ISMAIL said...

woooww sume pun cun.ely paling suke iris cream pink tu :)

The ShomeL TwinZ said...

kite minat smua baju2 kat atas tu, cntik sngat...:)

E'in said...

alaa awek, kite xmampu... :(

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger