Darlings

Monday, December 24, 2012

Engagement : Fy & Farid

Weekend kali ni memang pack dengan wedding invitation. Satu hari sampai ada 6 or 7 event. Memang tak dayoo nak p semua.

Nak pulak Fy dah booked sebulan awal suruh attend dia nya engagement. Nasib fy bagitau awal awal. Ye lah tarikh cantik jugak kan. So pakat berebut ler masing masing nak kawen. Gua jugak tersingkir dari tarikh cantik cantik ni. Sebab jenis manusia yang tak kisah sangat kot pasal tarikh ni.

 22.12.2012. Happy Engagement Sayang!

Meh kenal kan siapa  Fy ni dalam hidup aku pada new readers yang tak kenal dia lagi. Mak cik ni Kawan diploma aku . Ex housemate.Di antara kawan aku yang kecik kecik cili padi.

Boleh terjah blog dia  untuk kenal lebih lanjut.

Hoyeah. Si pentunang
Ramai yang makan hati eh yayunk & Fy dah tunang. Rilex. Jangan nak busuk hati. Kalau diorang berjodoh. Patut nya orang lain doa kan supaya diorang ni panjang jodoh sampai jinjang pelamin, sampai cucu, sampai akhir hayat. Bukan nya berhasad dengki. Haiyaaaa.



Hantaran. 15 berbalas 17
Ehem. Nak jugak interframe kan diri kan.
Last capture sebelom balik.

Tahniah Fy & Farid. Selain ucapan welcome to the club. I harap you and farid sama sama give & take, tolak ansur. Jangan bagi anasir luar menggugat perjalanan kaurang menuju yang halal. Nanti jangan lupa Steamboat date kite.

33 comments:

Syuhada Nasya said...

wahh best ya tunang.. hehehe

cha said...

comelnya kwn lyaa. hantaran banyaknya :OOO

Syazwan Che Deraman said...

moga berkekalan ke jinjang pelamin dan akhir hayat.

Cik Zara Hannan said...

cantek, simple n lovely mjlis tunang tu.. congratez! :)

O'gosh Iskandar said...

alahai....lyaa dah curi spotlight dia la pulak....memang Fy tu comel je....cuma kaler baju Lyaa garang sgt sampai akak nampak Lyaa je dulu...hehe

Shazwani Ramly said...

yg bertunang mmg cantik. just like kak lyaaa yg comel :)))

Stacy Hanza said...

wah wah..simple and sweet la deco tunang kwn awk ni..suka tgk..x serabut

Rara Nasiha said...

cantiknya kawan Lya. pelamin semua cantik. suka suka :)

fifie said...

Cantiknya si fy nie lyaa, dah la besar jugak majlis dia. Alah pada yang jealous tu biarkan jelah jangan dengar sangat mulut orang macam tu

boni kacak said...

comelnya pengantin.. wah... tahniah kepada mereka..semoga berbahagia hinggalah ke anak cucu.. amin.

✿A I N A A✿ said...

wahhh see ur peplum.. nice!! hehehe

cantik sungguh kawan sis ni, simple je tapi kecantikkan dia terserlah... =D

laskar pelangi said...

cantik mini pelamin:)

Jna marcello said...

CANTIKKKKK BAJUUUU ;)

Pykaa Pdott said...

cantik sangat :)

Maria Menado~ said...

wah.. cantik. baju lyaa pon cantik. hehe.. tahniah tuk yg bertunang.. yeah. hehe.. =)

MizzTina said...

cantiknya...

Miss Zahirah said...

comel kedua2nya.. hihihi

Amanda Suria said...

dia sgt cantik...selamat bertunang buat beliau

ELY FAUZIANI ISMAIL said...

eh eh muka kwn lya ade iras farah lee plak dlm pic ni especially pic pling ats tu.hihi

unsecretostory said...

Cantiklaa baju lyaa . awesome :)

Sue said...

bestnyaa steambot date...dulu slalu buat

The ShomeL TwinZ said...

tahniah utk kwan lyaa...:)

sronoknye tgk org tunang..hehehe
kite pon kecik2 cili padi gak...boleh laa jd geng...:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik orgnya..slmt bertung ea buat kwn..

nur anis said...

cantiknyaa!

izfanora said...

15 bls 17 ??? hambek kaw.. xtau dh nk bg apa kalau mcm tue.. hihi..

nice sgt mjlis dia.. :)

SYAH'IZZAT said...

u kawen plak jgn lupa jmpet i :p

kyo_9 said...

hmm.. setahun cuma leh g satu, dua jemputan kahwin je..
thanks for sharing..
dapat la merasa sket suasana camne..

zaty said...

bestnye tgk orang dah btunang..
sweet je both of u ;)

* f i f y said...

Thanks a lot laling... N thanks for coming also.. Really appreciate it... Yup2.. Xkan dlupakan steamboat kte... Keh3.. └ºνє♡ u ketat2!

cik fadh said...

ayu kawan lya ;)

E'in said...

okay awek, kite jeles tgk... huwaaaaaaaa

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

seamat bertunang kpd beliau,,wah cantik sgt2,,

Nurul Husna Mohd Hassan said...

sume comel.. orang, hantaran & pelamin.. :)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger