Darlings

Wednesday, December 19, 2012

Review Session : Inner

Dalam banyak banyak jenis inner. Inner dari AHC & Radiusite ni bikin aku jatuh hati. Tapi kalau simpan niat nak beli online memang jadi angan angan je la. Sebab macam pisang goreng panas kan. Hawt sangat. Buat masa sekarang. Simpan je dalam hati dulu.

Macam Inner ayraa ni. Dah lama gila dok aim. Tapi time nak p poket kering lah, banyak betul halangan dan dugaan.
Inner ayraa.
 Ayraa satin ni pun sesuai pakai time wedding. Memang jadi pilihan hati sebab aku memang kureng sikit nak pakai tudung awning bagai ni time wedding.
ayraa Satin

 Inner dari Radiusite ni pun menggoda jiwa. Mungkin sebab Lynda Roslan yang pakai. Terus rasa cantik dan berkenan. Lagi pun kualiti kain dari radiusite tak pernah menghampa kan beb. High quality punya product.
Picha credit tu AHC & Radiusite
Mana satu pilihan kaurang?

25 comments:

Nursaila Norman said...

ada ada terniat nak inner mcm pic no.2 tu..tp xde rezeki sbb xjmpa..huhu :(

SURIA AMANDA said...

semua tu cantik..akak berkenan yang satin tu

Mila Ahmad said...

yang satin tu mila suka huhu...

najihahfara said...

AHC pun lawa.

Siti Nadiah said...

Pilihan nad dari AHC ! Lagi awesomeeeee, kemas :) tp radiusite pun best best juge.

Nurul Husna Mohd Hassan said...

suka tengok ayraa satin :)

cha said...

femes eh brand ni akak selalu nmpk org psot kt twitter tp takde la nk belek2 sgt hehe

Jna marcello said...

cantikkk laa suka Na tgk ;)

Citrus Azwa said...

cantik2...citrus tringin nk pkai..tp dh cuba xseswai yg jenis melekat kat kpala.. ;)

Maria Menado~ said...

suke yang first and 2nd tu.. hehe.... cantik cantiklah bila tengok orang pakai.. =P

norhaizan said...

akak pun minat jugak inner mcm ni tapi tak berkesempatan nak beli ngn radiusite..huhu

btw, lya sgt cantik if kenakan inner mcm ni..if muka bujur sirih mmg sesuai sgt ngn apa2 inner..tak macam muka bulat mcm akak ni..huhu

cik fadh said...

inner dr ahc & radiusite ni mmg letop2 cantik die..tp lom ade koleksi lg..huuuu sedihhh !

✿A I N A A✿ said...

okay, ena dah jatuh hati.. apapun, macam2 jenis tudung sekarang ni.. tak tahu nak beli yang mana satu.. awwwwww

boni kacak said...

uish..siapa model tu..sangat2 mencairkan hati I ni.hahahaha

ELY FAUZIANI ISMAIL said...

ely pilih AHC sbb shape kt muka tu mcm lagi terbentuk je.yg radiusite tu ok tpi tkut tertipu ngn ilusi optik sbb lynda mmg lawa bangat.hehheh

fifie said...

Antara meera dan linda mana lawa? haha. fie berkenan yang meera pakai tu yang gambar atas.

ekabukanmakcikkau. said...

mahal sangat ke? membaziak je.dia duk dalam jugak minah oi

Liza Razak said...

AHC punya inner memang awesome ! :)

O'gosh Iskandar said...

akak ada beli sebijik macam yang gamba first tu..tapi kat Qaira Hijab kat FB...ok sgt...sampai ada orang kirim suruh belikan...

Misz Mieza said...

MM pilih semua! haha! Tapi selalu bila beli tak terletak & terbentuk elok kat muka macam model2 ni pakai.. Cemane ekk ? Huhu~~

E'in said...

yg pinky tu menggoda jiwa dan raga ai awekkkk

nuyui a.k.a miss YUI said...

sgt cntik..

eVa said...

hoho.. nak beli on9 kat radiusite kene cepat.. skali dia update kene trus order.. cepat giler abis kan.. huhu.. tdg2 dia mmg langsung tak menghampakan.. the best!!

Myra Jay said...

Memang cantik..
Kalau terjah sure terbekenan ni..

Alahai camne ni :D

Siti Nadiah said...

Nad lagi suka dgn inner al-humaira. comfy :)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger